Erkeklerin seks için aşık taklidi yapması ..

Xasthur

Yönetici
Kadinlarin orgazm taklidi yapmasi kadar hazin bir durum.
Erkek ureme ihtiyaci dogrultusunda hareket eder. Ben alacagimi alayim gerisine karismam der.
Ama kadin daha komplike bir yapidir.
Mesela ask icin aldatir. Cok nadir durumlarda nemfomani olmadigi surece elbette.
Bu yuzden kadin daha tehlikelidir aslinda. Ayrica duygusal boslukta olan bir kadin cok kolay yanlisa dusebilir ve erkege hic kapanmayacak yaralar acabilir.
Simdi asik olma taklidi yapti diyelim. Eeee?
Sonuc olarak iki tarafta haz almak icin iliskiye giriyor.
Biz kultur olarak seksi bir ihtiyac olarak goremeyecegimizden ve toplumsal normlarimiz daha keskin oldugundan bu duruma suclu gozuyle bakiyoruz.
Ayrica ask ile seks farkli seyler , ama bir biri ile iyi giden gida gibidirler.
Ask nedir insana neler yaptirir ve ne acilar cektirir?
Oyleyse sevgi nedir ve cinsellik tanimi nedir bunu ayristirmaliyiz.
Ve bizim toplumumuzda kadinlar icin seks erkek icin bir "ödüldür"
Hal boyle olunca erkegin asik taklidi yapmasi pekte sacma bir durum olmaz.

Son düzenleme:

Nobody

Teknik Admin
Karşı cinse mi, yoksa sekse mi aşık taklidi yapılıyormuş, önce bunu bir netliğe kavuşturalım.

Nobody

Teknik Admin
Ben buna inanmıyorum, kadınlar her konu da zeki olduklarının altını çiziyorlar, konu bu tarz aşk, meşk, ilişki meselelerine gelince, ahh benim saflığım, vah ben kandırıldım erkekler şöyle, erkekler böyle, mağdur moduna giriyorsunuz hemen. Her konu da kafanızın çalıştığına inanıyorsanız buna da kafanızı çalıştırın da her yerde bu postları görmeyelim , görmekten gına geldi :d

Kermit Dancing GIF

Aslına bakcak olursanız, bu erkek veya kadın olarak başlayan konuların, kadını ve erkeği yok, tamamen karakter kişilik meselesi.

• sigara
Tepkiler: ZeL
Üst Alt