Moda midir bilemedim.. gerci : )
Nasıl ya öyle bişey mi çıkmışModa midir bilemedim.. gerci : )
Çorabın ağ kısmı değil control top kısmı olacak doğrusu😔iyi de ; ) alintiladigim linki neden ekledin ki : )
Cevaplari merak ediordum : )
Böyle modadan haberim yok görmedim ben
Böyle modadan haberim yok görmedim ben
Nerede göreceğiz ki zatenBöyle modadan haberim yok görmedim ben
Görsel ile link atmışlar orası ağ kısmı değil ki ağ kısmı ortası olurkülotlu corabin ag kismi neresidir , dogru mu anladik onu karsilastirsak bir : )
Görsel ile link atmışlar orası ağ kısmı değil ki ağ kısmı ortası olur
Görsel ile link atmışlar orası ağ kısmı değil ki ağ kısmı ortası olur
Ben de bilmiyorum belki ben yanliş anlamışımdırben yanlis anlamisim demek ki : )
Bence hiç birimiz tam bilmiyoruz. Bu moda bize hitap etmiyor demek ki.Ben de bilmiyorum belki ben yanliş anlamışımdır
Sen yine de manyak bunlar de boşver 😂Oha modamıymış o
Ben de manyak mı bunlar diyorum denk gelince
O kadarcık kime yetecek. Olmaz olsun böyle modaa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.