Elalemin dötünü niye çekip attınız ayıptır
Daha güzelleri de var da şimdi gece gece rüyana girmesin diye atmadıkElalemin dötünü niye çekip attınız ayıptır
Ayıptır söylemesi ben dötte sevmiyom.Daha güzelleri de var da şimdi gece gece rüyana girmesin diye atmadık
Haydaaaa @Cherry yeni dedikodu varAyıptır söylemesi ben dötte sevmiyom.
Rüyama girmez :d
Haydaaaa @Cherry yeni dedikodu var
Meme sevmiyor popo sevmiyorkuru kiz mi seviormus : )
Meme sevmiyor popo sevmiyor
Vallahi çiçeğim ben artık kız seviyor mu ondan da emin değilim vileda sopası gibi düz istiyor
Kadınlarda sevdiğim şey gözleri ve kalbi.Meme sevmiyor popo sevmiyor
Vallahi çiçeğim ben artık kız seviyor mu ondan da emin değilim vileda sopası gibi düz istiyor
Kadınlarda sevdiğim şey gözleri ve kalbi.
:romantikserseri:
Yalan söylüyorsam nadide sultan ın memelerine denk geleyim.: ) yalana bak : )
Yalan söylüyorsam nadide sultan ın memelerine denk geleyim.
Bu konuyu yarın masaya yatırmak için seni sabah kahvaltıya bekliyorumSeviorsan iste büyük ; )) bu nasil yemin
Bu konuyu yarın masaya yatırmak için seni sabah kahvaltıya bekliyorum
Senin yüzünden kim bilir hangi erkek işsiz.calisan kadinim ben , icaap edemeyecegim : )
Senin yüzünden kim bilir hangi erkek işsiz.
Neyse akşam yemeğe gel götüreyim şimdi yemekle felan uğraşma akşam akşam.
İlk buluşmada kebapçıya götürecek kadar kro muyum benkebapciya mi : ))
İlk buluşmada kebapçıya götürecek kadar kro muyum ben
Garanti bankasının karşısında nohut pilavcı açılmış oraya gideriz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.