muhtemelen en çok küfür yiyen dizi karakterlerinden bir tanesi
Evet Dr.Smith ama o arada iyilikte yapıyordu bee..geçen biri bana eyşam demişti kötü bişi dediğini hissetmiştim zaten
skyler dan daha şey olamaz ya bence benim için zirve skyler bi de dr smith mi ne vardı lost in space te bu ikisi yani .s.s
yeni sezonu izlemeye başlamadım eski sezondan hatırladığım o şekilde kalmış aklımda acaba ilk sezondan tekrar mı başlasam gelsem naapsamEvet Dr.Smith ama o arada iyilikte yapıyordu bee..Hakkını yemeyelim. Tek derdi hayatta kalmak kadının..
![]()
Baştan desene spoiler vermiyelim..yeni sezonu izlemeye başlamadım eski sezondan hatırladığım o şekilde kalmış aklımda acaba ilk sezondan tekrar mı başlasam gelsem naapsam![]()
ilk sezonu izledim baya sevmiştim de ama hatırlamıyorum işteBaştan desene spoiler vermiyelim..Yada versem mi acaba 😈
aynı ben de bunlar ara mı verdi bişe olduydu nerde kaldım hatırlamıyorum baştan alırım muhtemelen ben de cesaret edebilirsem, başları da tam ergen dizisi .s.sYaa o The 100 ün hangi sezonunda kaçıncı bölümünde kaldığımı hatırlamıyorum. Bir gün cesaret edebilirsem tek tek bakım bulucam ama ne zaman onu bilmiyorum. Bu arada bilim kurgu seviyorsan Halo başladı. İki bölüm yayınlandı. Fena sayılmaz..![]()
Oooo biriktirip biriktirip toptan halledenlerdensin sen. Aslında mantıklı ama benim tarzım değil...aynı ben de bunlar ara mı verdi bişe olduydu nerde kaldım hatırlamıyorum baştan alırım muhtemelen ben de cesaret edebilirsem, başları da tam ergen dizisi .s.s
ben bilimkurgu çok seviyorum ama güncel takip etmeyi sevmiyorum hevesim kursamda kalıyo yeni sezon beklerken .s.s
ben 13 sezon biriktirecek kadar sabırlı, onları bir çırpıda bitirecek kadar sabırsız bir insanımOooo biriktirip biriktirip toptan halledenlerdensin sen. Aslında mantıklı ama benim tarzım değil...![]()
Müsadenle bir yuhhhh diyebilirmiyim.... Hatta YUHHHHHHHHHHben 13 sezon biriktirecek kadar sabırlı, onları bir çırpıda bitirecek kadar sabırsız bir insanım![]()
kimse supernatural aşkımı sınamasın 13 sezonu biriktirdim 2 sezonu güncel takip ederken cinnet geçirdim .s.sMüsadenle bir yuhhhh diyebilirmiyim.... Hatta YUHHHHHHHHHH
Bi ara onu da çok sıkı takip ediyordum ama neresinde kaldım şuan sorsan yok çıkmaz benden...kimse supernatural aşkımı sınamasın 13 sezonu biriktirdim 2 sezonu güncel takip ederken cinnet geçirdim .s.s
evet biterken çok üzüldüm, o vedalarında ağladım resmen .s.sBi ara onu da çok sıkı takip ediyordum ama neresinde kaldım şuan sorsan yok çıkmaz benden...Şaka maka 15 sezon oldu oda..
![]()
Ulan namıssız covid her şeyi alt üst etti..evet biterken çok üzüldüm, o vedalarında ağladım resmen .s.s
15 sezon, dean aşkütellammm... sonu değişik bitti zaten covid yüzünden istediğimiz gibi çekemedik diyorlardı, bi yerde crowleyin de döndüğü son tekrar çekilecek diyordu noldu bilmiyotum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.