kötü kadın eyşan

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
muhtemelen en çok küfür yiyen dizi karakterlerinden bir tanesi

Hüma

Limonlu dondurma. 🍦
Gümüş Üye

Biggie

Özel Üye
bir skyler white, bir de eyşan.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
geçen biri bana eyşam demişti kötü bişi dediğini hissetmiştim zaten :(

skyler dan daha şey olamaz ya bence benim için zirve skyler bi de dr smith mi ne vardı lost in space te bu ikisi yani .s.s

CipraLex

Gümüş Üye
geçen biri bana eyşam demişti kötü bişi dediğini hissetmiştim zaten :(

skyler dan daha şey olamaz ya bence benim için zirve skyler bi de dr smith mi ne vardı lost in space te bu ikisi yani .s.s
Evet Dr.Smith ama o arada iyilikte yapıyordu bee..:D Hakkını yemeyelim. Tek derdi hayatta kalmak kadının..:D

pumpkin🌸

Elmas Üye
Evet Dr.Smith ama o arada iyilikte yapıyordu bee..:D Hakkını yemeyelim. Tek derdi hayatta kalmak kadının..:D
yeni sezonu izlemeye başlamadım eski sezondan hatırladığım o şekilde kalmış aklımda acaba ilk sezondan tekrar mı başlasam gelsem naapsam :honk:

pumpkin🌸

Elmas Üye
Baştan desene spoiler vermiyelim..:D Yada versem mi acaba 😈
ilk sezonu izledim baya sevmiştim de ama hatırlamıyorum işte :honk: spoiler versen de unuturum izlediğimi unutuyom onu mu unutmucam :honk:
gerçi bellamy ölüyomuş sanırım the 100ta, daha izleyemedim :honk: lincoln bile ölmüştü o ölmüş çok mu :honk:

CipraLex

Gümüş Üye
Yaa o The 100 ün hangi sezonunda kaçıncı bölümünde kaldığımı hatırlamıyorum. Bir gün cesaret edebilirsem tek tek bakım bulucam ama ne zaman onu bilmiyorum. Bu arada bilim kurgu seviyorsan Halo başladı. İki bölüm yayınlandı. Fena sayılmaz..:D

pumpkin🌸

Elmas Üye
Yaa o The 100 ün hangi sezonunda kaçıncı bölümünde kaldığımı hatırlamıyorum. Bir gün cesaret edebilirsem tek tek bakım bulucam ama ne zaman onu bilmiyorum. Bu arada bilim kurgu seviyorsan Halo başladı. İki bölüm yayınlandı. Fena sayılmaz..:D
aynı ben de bunlar ara mı verdi bişe olduydu nerde kaldım hatırlamıyorum baştan alırım muhtemelen ben de cesaret edebilirsem, başları da tam ergen dizisi .s.s
ben bilimkurgu çok seviyorum ama güncel takip etmeyi sevmiyorum hevesim kursamda kalıyo yeni sezon beklerken .s.s

CipraLex

Gümüş Üye
aynı ben de bunlar ara mı verdi bişe olduydu nerde kaldım hatırlamıyorum baştan alırım muhtemelen ben de cesaret edebilirsem, başları da tam ergen dizisi .s.s
ben bilimkurgu çok seviyorum ama güncel takip etmeyi sevmiyorum hevesim kursamda kalıyo yeni sezon beklerken .s.s
Oooo biriktirip biriktirip toptan halledenlerdensin sen. Aslında mantıklı ama benim tarzım değil...:D

pumpkin🌸

Elmas Üye
Oooo biriktirip biriktirip toptan halledenlerdensin sen. Aslında mantıklı ama benim tarzım değil...:D
ben 13 sezon biriktirecek kadar sabırlı, onları bir çırpıda bitirecek kadar sabırsız bir insanım :torpu:

CipraLex

Gümüş Üye
Star Trek : Picard a alışamadım bir türlü. Adam yaşlanınca bir albenisi kalmamış. Çok monoton...:D

pumpkin🌸

Elmas Üye
Bi ara onu da çok sıkı takip ediyordum ama neresinde kaldım şuan sorsan yok çıkmaz benden...:D Şaka maka 15 sezon oldu oda..:D
evet biterken çok üzüldüm, o vedalarında ağladım resmen .s.s
15 sezon, dean aşkütellammm... sonu değişik bitti zaten covid yüzünden istediğimiz gibi çekemedik diyorlardı, bi yerde crowleyin de döndüğü son tekrar çekilecek diyordu noldu bilmiyotum :honk:

CipraLex

Gümüş Üye
evet biterken çok üzüldüm, o vedalarında ağladım resmen .s.s
15 sezon, dean aşkütellammm... sonu değişik bitti zaten covid yüzünden istediğimiz gibi çekemedik diyorlardı, bi yerde crowleyin de döndüğü son tekrar çekilecek diyordu noldu bilmiyotum :honk:
Ulan namıssız covid her şeyi alt üst etti..:D

pumpkin🌸

Elmas Üye
covidin beynine vuramm

Üst Alt