Bunun sahneleri biraz daha gerçekçi sanki.Hannibal dizisi kadar Tatli değil mi
Bunun sahneleri biraz daha gerçekçi sanki.Hannibal dizisi kadar Tatli değil mi
YA hayır ya vol 2burda kendi kendimize de konuşabiliyor muyuz illa birini mi hedef almak lazım, şimdiden tşkler .s.s
Canım kerom benim yaa nası da geleceği görmüş vakti zamanındaburda kendi kendimize de konuşabiliyor muyuz illa birini mi hedef almak lazım, şimdiden tşkler .s.s
Vol 1 neYA hayır ya vol 2![]()
![]()
Güzel diziHannibal dizisi kadar Tatli değil mi
Kahvaltı sevmemen 😭😭😭Vol 1 ne![]()
Yemek yemeyi zaman kaybı olarak görüyorum diyelim….. sonra da hormonlarımın içine ediyorum ama onun şimdi konuyla alakası yokKahvaltı sevmemen 😭😭😭
Ben biri yemek yemeyince falan üzülüyorum. sanki hasta olmuş gibi geliyor.Sarınım senin tam tersinim bende oburumYemek yemeyi zaman kaybı olarak görüyorum diyelim….. sonra da hormonlarımın içine ediyorum ama onun şimdi konuyla alakası yok![]()
Evet öyle vakalar da var……..Ben biri yemek yemeyince falan üzülüyorum. sanki hasta olmuş gibi geliyor.Sarınım senin tam tersinim bende oburum![]()
![]()
View: https://www.instagram.com/reel/Ce3jGRUIlYB/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Danişanlarına diyet listesi haricinde önerebilirsin mfkxk
Fıyıtlat herkesiEn genç danışanım 4 yaşındaydı bundan tatlı olmasın inanılmaz bişeydi yaa
Ama atayım bunu ben hafızaya, unutmazsam öneriyim![]()
Yapıyoruz bu sporu yaaFıyıtlat herkesi
boş dünyanın boş beleş işleri. sen neptün ?nabuyosunuz len
ben de pek bir şey yapmıyorum ya açıkçası.boş dünyanın boş beleş işleri. sen neptün ?
Geldim arada bakıyorum nasılsın herşey yolunda mı ? :)@Serçe bir mesaj yazıp nereye kayboldun
Gayet yolunda🙂Geldim arada bakıyorum nasılsın herşey yolunda mı ? :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.