@HolySpectre ben yine niye foto yükleyemiyomm dosya yükleyebiliyomm 😓
Ayyy ben şu an mobilim göremiyorumneyse hadi biraz da benim imzamı konuşalımmmmmm.......................................
nası ama![]()
Keşke görebilseydinnnnn……….🚬Ayyy ben şu an mobilim göremiyorum
Suan bende mobilim görmüyorum.Ayyy ben şu an mobilim göremiyorum
Ya ne demek mobilim görmüyorummm
Çabuk herkes işini gücünü bıraksın bilgisayarını açsınnn!!!1!1!!!!!1!!!1!!!
Hayır.ssolda honk yazıyo o mu ?
nası yaa benim imzam görünmüyo mu.......................Ekli dosyayı görüntüle 2921
nerde olum ? .s.s
Sus ki raporlamiyim.s.snası yaa benim imzam görünmüyo mu.......................
nası yaa nası
bi de uyar ney nan sen hangi cüretle beni uyarırsın, mesajlarımda öle bi buton olmasını hakaret sayarım......................
Sen kendi kendine eğlen diye sana açtık o alanı. Gör eğlen mutlu ol diye. Hersey senin için kanks.............cidden görünmüyo mu şimdi şunlar s.s
![]()
pisleşmeyelim lütfen .sSus ki raporlamiyim.s.s
Sen kendi kendine eğlen diye sana açtık o alanı. Gör eğlen mutlu ol diye. Hersey senin için kanks.............
ciddili soruom. snn imzan bende niye görünmüyopisleşmeyelim lütfen .s
daha da gelmem, al senin olsun ben kumda oynamaya gidiyorum .s.s
bazılarını görmezden geliyom ya ondan imzamı molotoflamışciddili soruom. snn imzan bende niye görünmüyo![]()
ooo sabuutaajjjhhh en sevdiğimbazılarını görmezden geliyom ya ondan imzamı molotoflamış![]()
işte gücün değiştirdiği biri daha, hani sen hep halkçıydın halkın yanındaydın kanks nolduuuuuuuuu................ooo sabuutaajjjhhh en sevdiğim![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.