neyse bunlar tatlı zorluklarAma zorluk çıkartmaya da bayılırım...
neyse bunlar tatlı zorluklarAma zorluk çıkartmaya da bayılırım...
Kolay olan hiç bir şey tatlı gelmez zaten..neyse bunlar tatlı zorluklar
Yani profesyonelse duymazsın bile dediğin gibi.Kemiğe değen her yer acıtır birazcık ama dayanilmaz bir ağrı değil inan ki, sinek ısırıkları gibi.
Zaten hızlıca yapıyorlar.
Gerçi ben hep yurtdışında yaptırdım ama aynıdır her yerde diye düşünüyorum. .s
Boynumun arkasından sırtıma doğru inen İnce bir dövme istiyorum şu an, yine dövme aşkına geldim, of.
37 numara ayaam@Chen köprücük kemiğin sağlammıdır senin ? Ayak numaran kaç ?
Evet şu an hayal mayal hatırladım, ama inanılmaz yakışıklı değil miydi sence de şeriffbahsettiğim sahnelerde hatunları öben şerifti zaten adamın yakışıklılığına odaklanırken oraları nasıl kaçırdın merak ettim
ben izlemedimEchoes bu diziyi izleyen var mı netflixte?
Ted Lasso'yu izle kardeşim.ben izlemedim
He ya dizi izledimUyumamışsın sende @pumpkin
Uyku tutmadı ya kalktım çay demledim şimdi onu içiyordum.He ya dizi izledim
Mahkum başlamış, bir yasak elma değil ama bu da sarıyoyasak elmam da bi başlıyaydı
Sen neden uyumadın
Evet demiştin ben yasak elmayla mahkumu takip ediyordum. Barış yesari oyınculuğu bambaşka bir seviye gerçektenUyku tutmadı ya kalktım çay demledim şimdi onu içiyordum.
Türk dizisi pek takip edemiyorum ben dün bi dizi bulmuştum netflixten ona baktım biraz. ☺️
Son sezonu bende izlemedim duruyor öyle.Evet demiştin ben yasak elmayla mahkumu takip ediyordum. Barış yesari oyınculuğu bambaşka bir seviye gerçektenlocke&key yarım kaldı ya benim .s.s açmıyorum hiç bı ara netflix, düzenim oturduktan sonra sararım arrık uzun kış gecelerinde
![]()
Film izleyemiyorum ben uzun ve sıkıcı geliyor. Oturup sezon bitirmeli dizi lazım bana. Kış soğuk ve çetin olacak winter is coming pluuuu 🤔Son sezonu bende izlemedim duruyor öyle.
Bi ara bakarım artık :) kış uzun sürecek bol bol film izleriz artık
İkisini de seviyorum ben ya.Film izleyemiyorum ben uzun ve sıkıcı geliyor. Oturup sezon bitirmeli dizi lazım bana. Kış soğuk ve çetin olacak winter is coming pluuuu 🤔
ya seni ope ope oldururum he@Euneirophrenia Nedir bu senin kaderindeki bensizlik çiçeğim sen geliyorsun ben olmuyorum
Yarın artık çok gel sarilalım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.