Çirkin asla demiyorum, demem ama maalesef güzel kategorimin içerisine alamadım..yok artık bu kadını gerçekten güzel bulmadın mı?
çok güzel demedim ki, seksi dedim. farklı bir çekiciliği ve havası var ayrıca tabi ki de çirkin değil.Çirkin asla demiyorum, demem ama maalesef güzel kategorimin içerisine alamadım..
Ben seksi bulamadım işte.çok güzel demedim ki, seksi dedim. farklı bir çekiciliği ve havası var ayrıca tabi ki de çirkin değil.
Şapşal, ben kim onlar kim.Bu arada tabi ki de sen daha güzelsin..........
Cezam nedir yetkili beyefendi?Admine şapşal demenin bir yaptırımı olmalı............
En sevdiğiniz fotoğrafınızı yollayabilirsiniz.......... bence konu ile alakalı mükemmel bir ceza.Cezam nedir yetkili beyefendi?
Çok kurnazca ama sizden aksini beklemiyordum zaten..En sevdiğiniz fotoğrafınızı yollayabilirsiniz.......... bence konu ile alakalı mükemmel bir ceza.
Kulak memenle çene altindaki oran 7 cm den büyükse kısa saç yakısır demişti dün biri videoda çene altina ve kulak memene kalem koyarak ölçebilirmişsin çiçeğimKısa saç bir tek ben mi sevmiyorum ya..
Lütfen cezanıza razı gelin, zorluk çıkarmayın.Çok kurnazca ama sizden aksini beklemiyordum zaten..
Biraz öyle oldu@Pluviofil konuyu işgal ettik orada. .d
Bu arada tarzımızın çok benzediğinin bir kanıtını daha buldum, Latince sözler.
Diğer iki dövmem onlardan ibaret mesela.
Bebeğim ben kısa saç denedim daha önce, yakıştığını söyleseler de 2 yıl boyunca ağladım jdjdjddjKulak memenle çene altindaki oran 7 cm den büyükse kısa saç yakısır demişti dün biri videoda çene altina ve kulak memene kalem koyarak ölçebilirmişsin çiçeğim
İlkini yaptırdıktan sonra duramıyorsun zaten, şimdiden söyleyeyim. .dBiraz öyle oldu
Evet ya bu güzel olduyazılı dövmelerde hoş duruyor özellikle bacak bölgesinde.
ilkini bir yaptırayım illa ki devamı gelecektir.
Ama zorluk çıkartmaya da bayılırım...Lütfen cezanıza razı gelin, zorluk çıkarmayın.
Herkes öyle söylüyor ya :)İlkini yaptırdıktan sonra duramıyorsun zaten, şimdiden söyleyeyim. .d
Bacak bölgesinde şahsen kendime istemiyorum, kollar ve boyun arkası kendimde tercihim ama yakışanlara da yakışıyor gerçekten.
Kemiğe değen her yer acıtır birazcık ama dayanilmaz bir ağrı değil inan ki, sinek ısırıkları gibi.Herkes öyle söylüyor ya :)
Kol hadi neyse de boyun arkası çok acıyormuş ya ona pek dayanamam galiba ben.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.