Evet arkadaşlar alcatraz dans etmez, ettiğinde partnerinin ayaklarına basar çünküsü, o yüzden alcatraza dans yasaklansınben dans etmem. sevmem zaten. siz takılın :d
ama sesi... ama o sesi.... ahh kulaklarım özür dilerim

Evet arkadaşlar alcatraz dans etmez, ettiğinde partnerinin ayaklarına basar çünküsü, o yüzden alcatraza dans yasaklansınben dans etmem. sevmem zaten. siz takılın :d
ama sesi... ama o sesi.... ahh kulaklarım özür dilerim
Hayatımda kac defa dans ettim ki zaten hdhdEvet arkadaşlar alcatraz dans etmez, ettiğinde partnerinin ayaklarına basar çünküsü, o yüzden alcatraza dans yasaklansın![]()
En son benimle dans ettiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam…….. 4 ağustos 2015……Hayatımda kac defa dans ettim ki zaten hdhd
senden sonra 1 tane daha oldu başka da yok kanks yaklaştınEn son benimle dans ettiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam…….. 4 ağustos 2015……
Demek beni aldattınnn 😳senden sonra 1 tane daha oldu başka da yok kanks yaklaştın![]()
ama sevgilim olur kendisi. mecbur dans etcen kanks napıyımDemek beni aldattınnn 😳
Yazzıklar ossunnnnn
Ayaklarım paramparça olmuştu gittin üstüne başkasıyla daha dans ettin demek![]()
nerede ettiniz anlatsana kardeşlerine.........ama sevgilim olur kendisi. mecbur dans etcen kanks napıyım![]()
arkadaşının düğünü vardı nedimelik yaptığı düğünde dans etmiştik. kayseride ama nerede ve ne zman hatırlamıyorum. güzel olmuştu o gün. çok seksi gelmişti gözümenerede ettiniz anlatsana kardeşlerine.........![]()
@dinamickaygısız hayırdır inş? Senin kurabiye ayak fetişi mi çıktı
yattım artık kanks, yatmamış olsaydım bi tane de senin için yakardım 🚬 uyuyamazsam kalkıp yakarım amaarkadaşının düğünü vardı nedimelik yaptığı düğünde dans etmiştik. kayseride ama nerede ve ne zman hatırlamıyorum. güzel olmuştu o gün. çok seksi gelmişti gözüme
aga beee
cok yogundum yeni kafamı kaldırdım beaa
🍓🍭🍬🍫 Enerji olsun biraz çiçeeam ekmek parası napcancok yogundum yeni kafamı kaldırdım beaa
nabersin
Rafta ne vardıBugün markette üç kız arkamda durup baktığım raftaki ürünlerle ilgileniyormuş gibi yapıyorlardı.
Sonra bende onların ilgileniyormuş gibi yaptıkları başka raftaki ürünlere bakarken arkalarında durup neyle ilgilendiklerine baktım.
Sonra hep beraber marketten çıktık![]()
senden bu alemde 1 tane biliyosun demi ?🍓🍭🍬🍫 Enerji olsun biraz çiçeeam ekmek parası napcan
Erkeksel mazeretler işte boxer, deodorant, tıraş bıçağı falanRafta ne vardı
Ben gibi bahtsizi yoktur kesiin jdkdksenden bu alemde 1 tane biliyosun demi ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.