Evettt burdayızzzzKimse var mı?
nbrKimse var mı?
İyi senden naber?
ehh işte.İyi senden naber?
Seni hiç şaşırtmayacağım. Çayın demlenmesini bekliyorum.: ))))ehh işte.
uyku gelse de yatsam modundayım
sen ne alemdesin
nolur, lütfen beni bir gün şaşırt çay canavarıSeni hiç şaşırtmayacağım. Çayın demlenmesini bekliyorum.: ))))
Oluuuurr.Semaverinle gelsenn bizeeee anilarimizi tazelesek yineeee
Zatenn Bi yakalasam seni taaa bebekliğimize gider bütün tozlu anıları çıkartıp oradan konuşa konuşa gözlerimiz sabah dek kan çanağı olurOluuuurr.
Sabaha kadar konuşalım.: ))
Neler neler çıkar kimbilir.Zatenn Bi yakalasam seni taaa bebekliğimize gider bütün tozlu anıları çıkartıp oradan konuşa konuşa gözlerimiz sabah dek kan çanağı olur
Biraz duygusal seyler de vardir oralardaNeler neler çıkar kimbilir.![]()
Biraz sitemli, bolca geyikli...ddBiraz duygusal seyler de vardir oralarda
Bence çok tatlıHayret, Bel far avatarıma laf etmedi.: )))))
Takılınca öyle kalıyor insan çünkü arkası yarın gibi yapıp reklamla filan bir sonuca varmadan bitiriyorlarBir ara şu kadın programlarını ciddi ciddi izliyordum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.