Sanırım bende çok hatırlamıyorum.sen miydin o ya gerçekten? :/
kim o ya?Çocuğu silinmiş üye yapmışsınız. ddd
Kimin fikriydi bu?
ahh işte öyle demeyeydin iyiydii şimdi döngüsel arar durur o mesajı..Sanırım bende çok hatırlamıyorum.
Benim mesajlarımdan bakabilir tabi konu silinmediyse.kim o ya?
ahh işte öyle demeyeydin iyiydii şimdi döngüsel arar durur o mesajı..
Şu an hangi konuya baktığımı biliyorsun, çaktırmadan silmezsen bulacağım.: ))))kim o ya?
ahh işte öyle demeyeydin iyiydii şimdi döngüsel arar durur o mesajı..
taktik veriyor birde ya allah allah bu kadın dayanışmaları beni bitiriyorBenim mesajlarımdan bakabilir tabi konu silinmediyse.
Şu an hangi konuya baktığımı biliyorsun, çaktırmadan silmezsen bulacağım.: ))))
Coolumsudan bahsediyorum, silinen üye olmuş.
Ben üşenirim o kadar konunun içinde aramaya :)taktik veriyor birde ya allah allah bu kadın dayanışmaları beni bitiriyor
Silmiyorum ya tamam bulda herkes rahatlasın.
Sen söyleyince gördüm ben de.![]()
O üşenmeyecek gibi duruyor vallaBen üşenirim o kadar konunun içinde aramaya :)
nerede gördün
Bence burada ki herkesin sesi güzel ☺️Sonuçta o güzel sesli hatunun @Pluviofil olduğu konusunda hemfikiriz.
Bu durumda bir ses atmalı.: )))))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.