Etme eyleme. Daha gençsin dur hele...gençler ben aşık oldum oluyorum hadi geçmiş olsunnnnn![]()
Etme eyleme. Daha gençsin dur hele...gençler ben aşık oldum oluyorum hadi geçmiş olsunnnnn![]()
Sevenlerin önünde durma zalııım derlerEtme eyleme. Daha gençsin dur hele...![]()
yok yok tam zamanı, hayallerimdeki gibi olmasa da muadilini de buldum kaçırmiimEtme eyleme. Daha gençsin dur hele...![]()
O zaman aşil tendomlarına saldır. Kaçamasın...yok yok tam zamanı, hayallerimdeki gibi olmasa da muadilini de buldum kaçırmiim![]()
neden kaçsın yaa bulmuş benim gibi dünyanın 8 milyar harikasından biriniO zaman aşil tendomlarına saldır. Kaçamasın...Kaçarsa da sürüne sürüne kaçsın..
![]()
:)Bir gece bize uzun uzun yayın yapsana @ufuqq
Hıhııı yapsanaaa:)
Harbiden ya nie yayın yapmıyoruz ki
adam değilsiniz lan... kız olsam 5 like, 10 alıntı olurdu....................aşırı sıkılıyorum... yok mu insan evladıııııı?
Ben buna üzüldüm yaa
Ne çalinan parası ne giden kıymaları üzmemiştir kalbinin kırılan yerleri kadar
İnşallah hayatında bir daha hiç kimseden ve hiçbir işten hayır görmez o yaşli kadına yaptiği muamele gibi hep aldatılır her geçen yıl daha kötüye giden dert kaplasın için çaresi bulunmasın
100 bin TL de öküz oturmuş gibi oturmuştur kadının ciğerine çok tatlılar en çok ona üzüldüm zatenduygusal olarak ac insanlar her zaman bu duruma düsme riski yasayabilir... bende biraz acidimda, kadinin tepkisi tatli öbür kadininda anlatis sekli komik
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.