Dedem erkenden kalkıp bize kızardı jfjdj kalkın öğlen oldu diye daha 7 olmamiş sabah djdnO yaştaki insanlar erken yatıp erken kalkar gerçi.: ))))
Deden aynı benmiş.: ))Dedem erkenden kalkıp bize kızardı jfjdj kalkın öğlen oldu diye daha 7 olmamiş sabah djdn
çoooooook erken ya............ haydi çocuklar yatağa yazısı bile yeni çıktı televizyonlarda......Uyu o zaman niye zorluyorsun ki gözlerini.
belki döngüsel şarkı söyler ses kaydı falan atarda sonra utanır siler kaçırırım diye yatmıyorum.Ben de tam bu çocuk niye hala yatmadı diyordum. : )))
Forumda o kadar güzel sesli insanlar var. Onlar varken kirlilik yapmak yakışmaz bana.: )çoooooook erken ya............ haydi çocuklar yatağa yazısı bile yeni çıktı televizyonlarda......
belki döngüsel şarkı söyler ses kaydı falan atarda sonra utanır siler kaçırırım diye yatmıyorum.
ya bırak geçen bi oyunda şey sormuştum, "sesin kötü, şarkı söylemeyi hiç beceremezsin ama söylersin" demiştim sende "yooo, sesim güzel iyi söylerim" falan demiştin................. var ya sende az değilsin he.Forumda o kadar güzel sesli insanlar var. Onlar varken kirlilik yapmak yakışmaz bana.: )
Gözünden de bir şey kaçmıyor senin.
çoooooook erken ya............ haydi çocuklar yatağa yazısı bile yeni çıktı televizyonlarda......
belki döngüsel şarkı söyler ses kaydı falan atarda sonra utanır siler kaçırırım diye yatmıyorum.
Ohooo o @Pluviofil idi.ya bırak geçen bi oyunda şey sormuştum, "sesin kötü, şarkı söylemeyi hiç beceremezsin ama söylersin" demiştim sende "yooo, sesim güzel iyi söylerim" falan demiştin................. var ya sende az değilsin he.
akjdasdkjlasdjkla şu an şaka yaptığını söyle yoksa çok utanacağım.............................Ohooo o @Pluviofil idi.
Sen gerçekten yaşlanıyorsun ya da çok uykun geldi her şeyi karıştırmaya başladın.dddd
az önce döngüselin son mesajını okuyana kadar böyleydim artık değilim :/![]()
böyle misin
Üşenmeden bulacağım o mesajı. : ))))akjdasdkjlasdjkla şu an şaka yaptığını söyle yoksa çok utanacağım.............................
O bir oyunun içinde geçmişti ama tam böyle değildi :)Üşenmeden bulacağım o mesajı. : ))))
niye daha fazla utanmam için bu kadar uğraşıyorsun ki? durduk yere konuyu sildireceksin bana ya................... :*Üşenmeden bulacağım o mesajı. : ))))
sen miydin o ya gerçekten? :/O bir oyunun içinde geçmişti ama tam böyle değildi :)
Doğru hatırladığımı kendime kanıtlamam gerekiyor.: ))niye daha fazla utanmam için bu kadar uğraşıyorsun ki? durduk yere konuyu sildireceksin bana ya................... :*
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.