İyi uykular çiçeğim 😘Hepiniz mi uyudunuz
Neyse varam gidem yatam
İyi uykular çiçeğim 😘Hepiniz mi uyudunuz
Neyse varam gidem yatam
Yaa çiçeğim dedi bana 🥰🥰🥰🥰🥰İyi uykular çiçeğim 😘
Abiye katılıyorum Almanya`dan gelip Almanya kötü diyenleri almayın geri gönderin ülkesine Türkiye`de yaşasınlar
Cıks ommazSezen in hareketli şarkıları da var onlari dinlersiniz artık @ufuqq
Mutluluktan birlikte içersiniz her gününüzü kutlayarakCıks ommaz
Şeşen şarkıları dinleyip içmem lazım benim
Diğer türlüsüne bünyem alışkın değil
Olmas manitim alkol kullanmıyorMutluluktan birlikte içersiniz her gününüzü kutlayarak
Sevgilini buldun alkol de kim oluyor terket gitsinOlmas manitim alkol kullanmıyor
Artık tek içeceğim ayran
:/
Manit yaptık diye dostlarıma yüz mü çevireyimSevgilini buldun alkol de kim oluyor terket gitsin
Gerekirse cevir kim daha önemliManit yaptık diye dostlarıma yüz mü çevireyim
Manevi anlamda dedim ben ama.....Öyle hemen ilk günden sarılmak olmaz yavs ayıp filan yani
Utandım
Abiye katılıyorum Almanya`dan gelip Almanya kötü diyenleri almayın geri gönderin ülkesine Türkiye`de yaşasınlar
Maneni bi yapalım daManevi anlamda dedim ben ama.....
Noldu sezenin şarkılarına?Elveda Sezen şarkıları
:/
AyrıldıkNoldu sezenin şarkılarına?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.