sesiden okumuş olduk aslında yine de habere baktım, tinder avcısındaki lavuktan örnek almış.. iyidir iyi..
Serçe hanımciğim kadının zaafı çok fazla sanirimDolandırılmak için yaratılmış bazı insanlar.
Evet maalesef kadının zaafı olduğu çok açık hayırlısı diyelim Chen ilk değil son da olmayacakSerçe hanımciğim kadının zaafı çok fazla sanirim
Kendini çok kaptirip sen evlensen de ben seni bırakmam evinde yaşlı bakar yine yanında olurum filan gibi şeyler yazmiş
Erkekler aşktan ne anlar fjdjsn
Bu arada adam muhtemelen jigolomsu bir şey kadınlarin buluşma talepleri o yöndeymiş fakat dilini iyi kullanarak çoğunu kadirmiş
esmer kumral sevıyorum ben@Chen sencede sarışınlar nahoş değilmi erkeklerde
Kazıklar dan inşaat çıkar o denli bir dünya :)Neyiniz var yahu hayat yenilen tüm kazıklara adatılmalara rağmen yaşamaya değer
O kazıklar olmasa bu tecrübeler olmazdı serçe hanımciğimKazıklar dan inşaat çıkar o denli bir dünya :)
Kazıklı ve tecrübeli çok cool SjsjsjO kazıklar olmasa bu tecrübeler olmazdı serçe hanımciğim
El kazıklamaz genelde dost kazıklar bizim iyiliğimizi istiyorlar serçe hanım jdkdmsxmxkx kendimizi geliştirelim istiyorlar hep sağ olsunlarKazıklı ve tecrübeli çok cool Sjsjsj
Yabancıya gitmek olmaz şimdi akraba varken :dEl kazıklamaz genelde dost kazıklar bizim iyiliğimizi istiyorlar serçe hanım jdkdmsxmxkx kendimizi geliştirelim istiyorlar hep sağ olsunlar
Hiçç kfkkdkYabancıya gitmek olmaz şimdi akraba varken :d
İban atıyorum yakışıklı masal ücretini yatırırsın :)))@Chen o ses ile bana 10 dakika masal okusan ne güzel mışıl mışıl uyurum...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.