Cherry

Geceye aşık bir kadını güneşin yapamazsın.
Elmas Üye
Yine yeniden

20260530_020859.jpg

attin mi yine kendini disari.

Alavarez

Bronz Üye
sırf sizinle paylaşmak için adana'nın tüm yerel yiyecek ve tatlılarını deneyimliyorum dostlar. bu tatlımızın adı bici...
malumunuz sıcak memleket olduğundan tüm tatlılarıda buzdan oluyor. nişasta muhallebisinin üzerine buz ve meyva konulur üzerine pudra şekeri ve gül suyu dökülerek tüketilen bir yaz içeceği...

Ekli dosyayı görüntüle 18949

Ekli dosyayı görüntüle 18950
Şöyle saçma tatlıların hastasıyım ya, tadı eminim çok güzeldir.

Piraye

Altın Üye
sırf sizinle paylaşmak için adana'nın tüm yerel yiyecek ve tatlılarını deneyimliyorum dostlar. bu tatlımızın adı bici...
malumunuz sıcak memleket olduğundan tüm tatlılarıda buzdan oluyor. nişasta muhallebisinin üzerine buz ve meyva konulur üzerine pudra şekeri ve gül suyu dökülerek tüketilen bir yaz içeceği...

Ekli dosyayı görüntüle 18949

Ekli dosyayı görüntüle 18950
Bunun yapılışını gördüm de sokak satıcısı yapıyordu hijyen tatile çıkmış. Buzu rendeleyip içine renk katıyorlar bu meybuz gibi bir şey mi

Seneler önce Mersin'de görmüştüm ama meyve falan yoktu, sadece şurup vardı. Adana esnafının inovasyona verdiği önemi takdir ediyorum.

Psinoza

Gümüş Üye
Şöyle saçma tatlıların hastasıyım ya, tadı eminim çok güzeldir.
denesen kesinlikle severdin. ferahlatıcı...

Bunun yapılışını gördüm de sokak satıcısı yapıyordu hijyen tatile çıkmış. Buzu rendeleyip içine renk katıyorlar bu meybuz gibi bir şey mi

yani tükettiğin yere göre değişir. nişasta muhallebisi en alta konur üzerine buz rendelenir. buzun üzerine pudra şekeri ve gül suyu dökülür. gül suyu yerine tatlandırımış gıda boyalı şurupta kullanan yerler var.

Frenk

Elmas Üye
sanırım bir 10 yılı var bunun

bir kaç arkadaşımın şikayet ettiği insan davranışları ve eleştrikdileri ama öyle böyle eleştiri değil.

aynı konlarda aynı o insanlar gibi davrandıkları için o konularda muzdarip olduklarını farkettim...

bu da sanırım insanın br konuda kendini hep en başta zirvede hissetme arzusu olsa gerek...

Küboo

🎈
Board Admin
sanırım bir 10 yılı var bunun

bir kaç arkadaşımın şikayet ettiği insan davranışları ve eleştrikdileri ama öyle böyle eleştiri değil.

aynı konlarda aynı o insanlar gibi davrandıkları için o konularda muzdarip olduklarını farkettim...

bu da sanırım insanın br konuda kendini hep en başta zirvede hissetme arzusu olsa gerek...

Bana yaziyorsan etiketleseneeee 😂

Üst Alt