nasılsın sevgili xanaxuzun zaman olmuş buraya uğramayalı
nasılsın sevgili xanaxuzun zaman olmuş buraya uğramayalı
Rahatlamış ve sakin. sen nasılsın sevgili biggie (:nasılsın sevgili xanax
daha iyi günlerim oldu, buna da şükür ama. teşekkür ederim.Rahatlamış ve sakin. sen nasılsın sevgili biggie (:
hepimiz de yok mudur zaten geçmişe özlem, eskiden sanki daha iyi günlerimizin olması... iyi ol. umudumuzu yitirmeyelim (:daha iyi günlerim oldu, buna da şükür ama. teşekkür ederim.
nickin neden malum bir sözlük sitesinden fırlamış gibi geldi banaaiyyy şaka gibi aşamıyorummmmmm öğrendiklerim kaoss
hoşbuldum (: nasılsın ?@xanax yeniden hoş geldin
Zımba gibiyim sen?hoşbuldum (: nasılsın ?
erken uyandım ama uykum yokZımba gibiyim sen?
ben de bugün bayağı ateş gibiyim. gece güzel uyumuşum kahvaltıdan sonra yürüyüşe gittim filan ama enerjimi atamadım vallaZımba gibiyim sen?
Ortalığı tutuşturmasan bariben de bugün bayağı ateş gibiyim. gece güzel uyumuşum kahvaltıdan sonra yürüyüşe gittim filan ama enerjimi atamadım valla
cover yaptım
ben çok fazla hebele hübele diyom ya ondan şey ettim djnxkcnickin neden malum bir sözlük sitesinden fırlamış gibi geldi bana![]()
Waoo o senin sesin mi
Yoo güzelİvitt bok gibi demi 😂
benim de genelde kullandığım bir kelimedir o yüzden de dikkatimi çekmişti (:ben çok fazla hebele hübele diyom ya ondan şey ettim djnxkc
bi ara üye olmuştum uğramamıştım. şimdi tekrar geldim evet
yok, bende her şey kontrollüdür. o yüzden nickim böyle zatenOrtalığı tutuşturmasan bari
Anladımbi ara üye olmuştum uğramamıştım. şimdi tekrar geldim evet
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.