Aman iyi ol ve dikkat etAhh bu sıcak havalar dışında herkesin iyi olduğu kadar iyiyim diyebilirim
Buralarda yanıyor daha da artacakmış bakalım.
Aman iyi ol ve dikkat etAhh bu sıcak havalar dışında herkesin iyi olduğu kadar iyiyim diyebilirim
Ben oraları hep soğuk hayal ediyorum. Sonra senin orada olduğun aklıma geliyorAman iyi ol ve dikkat et
Buralarda yanıyor daha da artacakmış bakalım.
Bütün eski kız arkadaşların hepsi aynı gün döner inşallahBu aralar neye üzülsem geri geliyor bi şekilde sahip oluyorum![]()
Hayır, inanılmaz dökülüyordu. Her gün yatağı temizlemekten bıkmıştım. Elimi attığımda elinde kalıyordu saçlar. Sağlığıma kavuşuyorum zaar . İnanılmaz şekilde diblerden saçlar geliyorKaygısız kel miydin sen?
Senin kedinin tüyleri olmasın onlar?Hayır, inanılmaz dökülüyordu. Her gün yatağı temizlemekten bıkmıştım. Elimi attığımda elinde kalıyordu saçlar. Sağlığıma kavuşuyorum zaar . İnanılmaz şekilde diblerden saçlar geliyor![]()
Yok ya hep soğuk değil 😅 yazın durulmuyor çokBen oraları hep soğuk hayal ediyorum. Sonra senin orada olduğun aklıma geliyor![]()
Yazın artık hiç bir yerde durulmuyor. Son 5-6 senedir yazlar hiç çekilmiyor. Mevsimler eskisi gibi değil. Sıcakları hiç sevmiyorumYok ya hep soğuk değil 😅 yazın durulmuyor çok
Memlekete gitmiyor musun bu yaz?Yazın artık hiç bir yerde durulmuyor. Son 5-6 senedir yazlar hiç çekilmiyor. Mevsimler eskisi gibi değil. Sıcakları hiç sevmiyorum
Hepsi evlendi nasıl döneceklerBütün eski kız arkadaşların hepsi aynı gün döner inşallah![]()
Biliyorum sana yaz yakışıyor cıvıl cıvıl oluyorsunnMemlekete gitmiyor musun bu yaz?
Öyle tabi ama ben seviyorum ya :)
Teşekkür ederim 😊Biliyorum sana yaz yakışıyor cıvıl cıvıl oluyorsunn
Aklımda öyle bir plan yok ama hiç olmazsa 1-2 hafta kaçabilme ihtimalim her zaman var :)
Mutlaka değerlendiririmTeşekkür ederim 😊
O zaman değerlendir o ihtimali sanada iyi gelir hem
Biliyorum deniz ve doğa ikilisi olunca yetiyor zatenMutlaka değerlendiririm
Doğayı seviyorum. Bizim oranın doğası cennet gibi, Her zaman iyi geliyor ona ne şüphee
Sende gell :))
Belki bir gün diyelim o zaman biz ona :)Biliyorum deniz ve doğa ikilisi olunca yetiyor zaten
Ah keşkee :)
Tamam bakalım :)Belki bir gün diyelim o zaman biz ona :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.