🤣 bu aralar yoğunum bea. Kızın okulu, oğlanın sünneti, eşimin ehliyet kursu derken kendime zaman ayıramadım. Yarında bayram için memlekete gideceğim. 1 ay daha zor görüşürüz. 😄@Kerim önümüzdeki ay seni yine konuk yapalım başka türlü konuşmuyorsun forumda
Sünnetiniz hayırlı olsun Kerim. Cipsleri taşımaya başlamıştı, artık oğluna da ehliyet lazım yoksa şikayet ederim🤣 bu aralar yoğunum bea. Kızın okulu, oğlanın sünneti, eşimin ehliyet kursu derken kendime zaman ayıramadım. Yarında bayram için memlekete gideceğim. 1 ay daha zor görüşürüz. 😄
Köyde internet cekmiyor desem olur mu 😁😁@Lastearth tatile girdin artık. Bize yoğunum saçımı kaşıyamadım deme
Ünsüzüm aslında 😁@Lastearth forumda bahanelerinizle mi ünlüsünüz? '))
Çektiği yerden yazman zor değil.... Kaç kilometre yürüyen adamsınKöyde internet cekmiyor desem olur mu 😁😁
Hiç bişey de gözünden kaçmaz 😂Çektiği yerden yazman zor değil.... Kaç kilometre yürüyen adamsın
Yemek sonrası çay bardağını pencereye koy dışarı izlerken yazHiç bişey de gözünden kaçmaz 😂
Mutfak penceresinde çekiyor
😁 Çözüm odaklı hatun yaaYemek sonrası çay bardağını pencereye koy dışarı izlerken yaz![]()
Çay saatin bitmez senin köyde işler de bitmez :))😁 Çözüm odaklı hatun yaa
Bunu deneyecem
Bu gün yayladaydimÇay saatin bitmez senin köyde işler de bitmez :))
Semaver var mı? Çok güzel beee cennete düşmüş ilk @Lastearth tanesiBu gün yayladaydim
![]()
![]()
Adam kendine yazılan mesaja 3 ayda dönüyor.... O üşengeçlik seviyesi özel mesaj okur mu senceForumda özel mesajlar okunuyor mu diye sorardım. Hep merak etmişimdir :)
O zaman özelden bana attığın mesajlar okunmuyor öyle mi? İyiymiş :dAdam kendine yazılan mesaja 3 ayda dönüyor.... O üşengeçlik seviyesi özel mesaj okur mu sence![]()
Semaver mangal hepsi var 😋😋Semaver var mı? Çok güzel beee cennete düşmüş ilk @Lastearth tanesi
OkunmuyorO zaman özelden bana attığın mesajlar okunmuyor öyle mi? İyiymiş :d
DüştümSe
Semaver mangal hepsi var 😋😋
Bişey olmaz kalkarsın 😂Düştüm![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.