Haberler kötü Emre, ofis soğuk dışarı yanıyor. Elazığ'da yeni haberler var mı cin çarpan, 6 gün uyuyan?N’aber arkadaşlar?
Haberler kötü Emre, ofis soğuk dışarı yanıyor. Elazığ'da yeni haberler var mı cin çarpan, 6 gün uyuyan?
İstanbul şaştı kış gibi yaz yaşıyoruz. Sen gidince hava açtıCumartesi İstanbul kapalıydı. Biz geldik diye miGüneşi göremedim soğuktu.
Elazığ şuan sarhoş. Şampiyon olmuşuz herkesin kafası güzel :)
Akşam kutlamalar var gidip biraz eğleneceğim :)
Bi gün güneşli bir istanbul sabahı kadıköy de gezelim mi?İstanbul şaştı kış gibi yaz yaşıyoruz. Sen gidince hava açtı
Kadıköy olmaz kalabalık sürtünemem Beşiktaş olsunBi gün güneşli bir istanbul sabahı kadıköy de gezelim mi?
Sorun yok 😃@_bigguy_ cakas yazdım şüphede kaldım baktım öyle bir kelime yokmuş caka satmak taki cakayı cakas olarak düşünmüştüm düzelttim tekrar yanak olarak kusura bakma
maşallah sana sen yapıyorsun demi bu yemek işlerini. pek patlıcan yemeği sevmesem de hiç yoktan iyidir . bu gün ben ortada kaldım galiba tavuk dönere talimMerhaba @Zeze bey
Hünkâr beğendi düşünüyorum ne dersiniz?
Bende pek patlıcan sevmesem de közle sosla eti kavur kolay geliyor desem @Zezemaşallah sana sen yapıyorsun demi bu yemek işlerini. pek patlıcan yemeği sevmesem de hiç yoktan iyidir . bu gün ben ortada kaldım galiba tavuk dönere talim![]()
ben valla hiç sevmiyorum mutfak işlerini dışarda da pek alternatif olmayınca vay halime az dua et bana düşmesin yüzün lütfen ellerine sağlık afiyetler olsunBende pek patlıcan sevmesem de közle sosla eti kavur kolay geliyor desem @Zeze
Bir yandan sıcak ve yorgunluk zor olsa da.
Hep dışardan olmaz ki @Zezeben valla hiç sevmiyorum mutfak işlerini dışarda da pek alternatif olmayınca vay halime az dua et bana düşmesin yüzün lütfen ellerine sağlık afiyetler olsun
yok yok kipi mimi yok direk emirli fiil galiba bilemdim ki türkçem çöktü bir an@Fluffy hadi oradan ayıpmış emir kipi içeren bir fiil olur kendileri
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.