2 hafta yaşarken bitmiyor, bitince az geliyor 😁@Chen , gercekten dibine kadar dinlendim : ) ama kisa geldi..
haftaya tekrar gidiyorum 2 haftaligina. 😘
2 hafta yaşarken bitmiyor, bitince az geliyor 😁
Sen çok uzun çalişiyorsun hak ediyorsun, yerime de güneşlen çiçeğimaynen : ))
Günese doyamadim..
Sen çok uzun çalişiyorsun hak ediyorsun, yerime de güneşlen çiçeğim
Ben de çok öpüyorum seni 💋Canimsinnn : ) güzel kalbinden öptüm :*
Toplayan olduktan sonra ben yaparım :d benı zorlayan kısmı dağılanı toplamak ,yıkamak ve yerine kaldırmak bshfvshdvs yoksa dağıtmak çok kolay :d
oy oy hamarat miskinToplayan olduktan sonra ben yaparım :d benı zorlayan kısmı dağılanı toplamak ,yıkamak ve yerine kaldırmak bshfvshdvs yoksa dağıtmak çok kolay :d
evet evet topladığın sürece :doy oy hamarat miskin
ev işlerinden usandım aslında ama senin hatırına eh toplarım ne yapayım bir dilim kek yiyecez evi barkı temizlet barievet evet topladığın sürece :d
Ben usanmadım ama sıkılıyorum :dev işlerinden usandım aslında ama senin hatırına eh toplarım ne yapayım bir dilim kek yiyecez evi barkı temizlet bari
akşama ne yemek var ne yapacan sefer tastımı alıp geleyim mi?Ben usanmadım ama sıkılıyorum :d
patatesleri patlıcanları kızartıp, içine kuşbaşı ekleyeceğim biraz biber ve domates ile fırına vereceğimakşama ne yemek var ne yapacan sefer tastımı alıp geleyim mi?
kolay gelsin ellerine sağlıkpatatesleri patlıcanları kızartıp, içine kuşbaşı ekleyeceğim biraz biber ve domates ile fırına vereceğim
yanına da pilav ve cacık yeterli gibi ne dersin?kolay gelsin ellerine sağlık
ohoo daha ne olacak Allah afiyet versin yorulma gayri yeter çok bileyanına da pilav ve cacık yeterli gibi ne dersin?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.