Normalde bulunuyordu işte bende ilk kez bulamadımşuan kent aldım aha bu
![]()
İyimidir ki bilemedim. En iyisi elektronik ya mangolusu falan acayip iyi oluyor ama buralarda güvenip alamadım yurtdışından sipariş ettim bakalım.
Normalde bulunuyordu işte bende ilk kez bulamadımşuan kent aldım aha bu
![]()
elektronik sigara normal sigaradan daha zararlı diye biliyorum kimi görsem bunu içmeyin diyorumİyimidir ki bilemedim. En iyisi elektronik ya mangolusu falan acayip iyi oluyor ama buralarda güvenip alamadım yurtdışından sipariş ettim bakalım.
Hoş geldinnnhayat heveslerim kaçmışkeee
sana üzel söylerüs
alkollüyse almıyim sapıtıyom xkncmcmcHoş geldinnn
Bekliyorumm, yoksa içer bitiririm bak seni
![]()
Yok alkolsuz ama bence yine de o potansiyel varalkollüyse almıyim sapıtıyom xkncmcmc
Tsk ederim Chenim..@Süreyya turuncunu severim çok yakışmış 💋
Hiç gitmeTsk ederim Chenim..
GÜzel seyler paylasmak dilegi ile :*
Enerjili renk güle güle kullan uğur getirsin 🧡Tsk ederim Chenim..
GÜzel seyler paylasmak dilegi ile :*
Sağolasınhayırlı yolculuklar @nunu bacı selametle inşallah.
Sen sürekli masraf çıkartıyorsun Zeze meyveli kekler güzel kabarmıyor@Fluffy sen kek yapmayı biliyor musun ? meyveli yada üzümlü bir kek süper olurdu![]()
ben pek anlamam ki pasta kek işinden benim ki latife olsun zahmet etme bari yorulma sen @Fluffy . yine kaldık pastane pastalarına :)Sen sürekli masraf çıkartıyorsun Zeze meyveli kekler güzel kabarmıyor
Hep benden iste bir kere de iki kap yemek yapıp foruma getiriyim deme
Ben yaparım ama arkamdan biri dağıttıklarımı toplaması lazım :dEllerine sağlık yiyenlere afiyetler olsun. @Chen var henüz bir hüneri görmedim ama güvenim tam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.