Onun baş rolu erkektiŞu değil dimi , hep senin hatırlayamadığın şeyler yüzünden zehiri alıyoruz farkındamısın .d bir şeyi de hatırla be kadın!
Bu olamaz değil mi?
![]()
Onun baş rolu erkektiŞu değil dimi , hep senin hatırlayamadığın şeyler yüzünden zehiri alıyoruz farkındamısın .d bir şeyi de hatırla be kadın!
Bu olamaz değil mi?
![]()
Şu değil dimi , hep senin hatırlayamadığın şeyler yüzünden zehiri alıyoruz farkındamısın .d bir şeyi de hatırla be kadın!
Bu olamaz değil mi?
![]()
criminal minds?Onun baş rolu erkekti
Değil değil kısacriminal minds?
hangi dönem izledin tarih hatırlıomusun? nerede izledin platform olarakDeğil değil kısa
Her defasında izlediğim şeyleri yazayım unutmayım diyorum izledikten sonra şeapmıyorum
İnternet sitelerinden biriydihangi dönem izledin tarih hatırlıomusun? nerede izledin platform olarak
İnternet sitelerinden biriydi
Gerçeği hangi platformda bilmiyorum
Savaş gemileri Türk savaş gemisi olabilir anımsadığım kadarı ile Türkler dizinin sonlarında giriyor olaya
Az daha düşününce başka dizi ile o dizinin olaylarını sahnelerini kariştircam birbirine düşünmekten
Diziydisu meshur film ortaya cikmassa ölecegim : )
bana öyle geliyorki karıştırıyorsun ona benzer bir sahne var ama bir film de varİnternet sitelerinden biriydi
Gerçeği hangi platformda bilmiyorum
Savaş gemileri Türk savaş gemisi olabilir anımsadığım kadarı ile Türkler dizinin sonlarında giriyor olaya
Az daha düşününce başka dizi ile o dizinin olaylarını sahnelerini kariştircam birbirine düşünmekten
Diziydibenim anımsadığım şey kısa dizi olması
Yok bahsettiklerim garantibana öyle geliyorki karıştırıyorsun ona benzer bir sahne var ama bir film de var
muhtemelen american horror story`nin bir bölümünü falan izledin sen
O değildi bitanemdracula istanbulda ; )) die bir film varmis..
ne sahneler gecti gözümün önünden öalkd : )
O değildi bitanem
tüm ipuçlarını yok etmişsin mübarek sldkfjsldkjfsldfkj , dönem ya da en azından dizi ile alakalı isim hatırlasan bulurdum.Yok bahsettiklerim garanti
Hristiyan sembolleri, kutsal şeyler, kaleler, savaş gemileri, adamın penisini karısı çat diye kırması orda çok gülmüştüm gjckc, gaipten gelen işaretler vs vs
tüm ipuçlarını yok etmişsin mübarek sldkfjsldkjfsldfkj , dönem ya da en azından dizi ile alakalı isim hatırlasan bulurdum.
bir orta çağ dizisimi yoksa günümüzde mi geçiyor? öyle bir sahne varsa bir parody dizisi mi? .d
Orta çağ zannımca atların üstündeler :dmfjf
eh en azından 1 ipucu verdin 300 km`lik çemberin 1 km daralmasına yardımcı oldun skdjfskdjfhskdjfhskdjhfskdjfhskdjfhOrta çağ zannımca atların üstündeler :dmfjf
Yaaa ölen kocasının penisini kırıyor en unutulmaz sahne işteeh en azından 1 ipucu verdin 300 km`lik çemberin 1 km daralmasına yardımcı oldun skdjfskdjfhskdjfhskdjhfskdjfhskdjfh
ölen kocasının penisini kırıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.