Hos buldum Cherry hanimcigim..nasilsiniz?Hosgeldin güzel @Süreyya : *
Hos buldum Cherry hanimcigim..nasilsiniz?
Iyiyim..tesekkür ederim..iyi olunuz lütfenSeni gördüm daha ii oldum ; ) sen nasilsin ?
Tevafuk olmuş :dHepimiz Kara Murat’ız🤪
Sen seversin sicagi ama ben kis ayinda kar yagmur falan ariyorum. Böyle gunes olunca bir garip hissediyorum2 aydır neredeyse öyle bu sene kış yok gibi görünüyor 😄
Evet seviyorum. Kış insanı değilim hiç :) Böyle geçecekse hep ben razıyım.Sen seversin sicagi ama ben kis ayinda kar yagmur falan ariyorum. Böyle gunes olunca bir garip hissediyorum
Az önceki videoyu tekrar görene dek iyiydim, sen nasılsın Frenk@Chen nasılsın ?
Yatmaya niyetliydim bir şey dürttü son kez bakarken işte o videoyu tekrar gördüm. Beni kırıyor böyle şeylerşükür bu günüme
daha kötü zamanlarım da olmuştu
video mu kaçırdı uykunu ?
Şifa diliyorum. Baş ağrısı geçer, başka sızılarının da çözümünü tez vakitte bulursun umarım 🤲sanırım kötü idi
gündüz yediğim rüzgarın yarattığı baş ağrısı da bonus
Komik değildi @Frenk hiç güldürmeyecekuyuyunca hiç bir şey kalmaz
sen de ne videosu izlediysen bidaa bidaa izle komik gelene kadar
Adı neee daha çok fotoğraf olsun![]()
Yeni kedim nasıl kızım dışardan almış gelmiş :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.