griAdı neee daha çok fotoğraf olsun
Es Fitzek'in o kitabı nasıl?Sebastian Fıtzek - Yolcu 23
Cabuk hatirlaBir dizi izlemiştim, ölüm sertliği ile ilgili kontun cinsel organı dik kalmış :d karısı önce başında ağlamış sonra
Ölürken bile beni mahçup etmeyi başarıyorsun diye çat diye kırmıştı ~~dizi ismini hatırlamıyorum~~
Jfjxjx adı aklıma gelmiyor :/ savaşlı orta çağ tarzında bir diziydi kısa dizi görüntü var isim yokCabuk hatirla
Konusu da iyimis.dddJfjxjx adı aklıma gelmiyor :/ savaşlı orta çağ tarzında bir diziydi kısa dizi görüntü var isim yok
Tahminen 2 yıl olmuştur izleyeli biraz da fantastikti ama konusu fena değildi dizinin sonundaki düğüm İstanbul'da çözülüyorduKonusu da iyimis.ddd
Yeni mi?
Keske hatirlasan da izlesekTahminen 2 yıl olmuştur izleyeli biraz da fantastikti ama konusu fena değildi dizinin sonundaki düğüm İstanbul'da çözülüyordu
Belki @Biggie @İ love you ya da @chevy hatırlarKeske hatirlasan da izlesek
Izlemedigim kesin..öyle bir sahneyi unutmam mümkün degil
Kutsal şeyler vardı Hristiyanlıkla ilgili bişiler çok silik hatırlıyorumIzlemedigim kesin..öyle bir sahneyi unutmam mümkün degil
Lütfen kalbim dayanmiyor daha fazla detay anlatma..Kutsal şeyler vardı Hristiyanlıkla ilgili bişiler çok silik hatırlıyorum
Bütün bilge yol göstericiler en son İstanbul da bir tepede buluşuyordu pifff hiç ışık yok aklıma gelmiyor
Hatırlayamadım, izlemedim sanırım
izlemedim ama bulmaya çalışırımKutsal şeyler vardı Hristiyanlıkla ilgili bişiler çok silik hatırlıyorum
Bütün bilge yol göstericiler en son İstanbul da bir tepede buluşuyordu pifff hiç ışık yok aklıma gelmiyor
Ayy nolur bul ya ben de aradım bulamadımizlemedim ama bulmaya çalışırım
dizi de zenci bir adam ile kızıl saçlı bir kadın varmıydı?Ayy nolur bul ya ben de aradım bulamadım
Ayy tam hatırlamıyorum şimdi ne desem boş kaleler vardıdizi de zenci bir adam ile kızıl saçlı bir kadın varmıydı?
Şu değil dimi , hep senin hatırlayamadığın şeyler yüzünden zehiri alıyoruz farkındamısın .d bir şeyi de hatırla be kadın!Ayy tam hatırlamıyorum şimdi ne desem boş kaleler vardı
Bir bölümü de denizde geçti savaş gemileri vardı ama sonu çok net İstanbul da bitiyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.