sevgili nunu nasılsın nabuyosunyoruldum beya
sevgili nunu nasılsın nabuyosunyoruldum beya
imzaya yorulduk gardaş yerine acıktık gardaş yazman daha iyi olur gibi snadjakdmYine kurt gibi açım
nolsun ya uyudum 12 gibi 2 30 da uyandım daha uyuyamadım ahahasevgili nunu nasılsın nabuyosun
günü boş geçmemişsin, sevindim :dnolsun ya uyudum 12 gibi 2 30 da uyandım daha uyuyamadım ahaha
Sabah sabah tablo boyadım enerjim bitti suan uyusam kalkamam napsam onu düşünüyom
Sen nasılsın napıyorsun
Acıktık bigimmmmmmmmmmmmmmm bigimimzaya yorulduk gardaş yerine acıktık gardaş yazman daha iyi olur gibi snadjakdm
geceyi mahvettim şimdide esniyorum anca bu kadar dayandım bi kısa kestiricem gibigünü boş geçmemişsin, sevindim :d
bir şey yaptığım yok ya benim, iyiyim ama teşekkür ederim
iyi uykulaaargeceyi mahvettim şimdide esniyorum anca bu kadar dayandım bi kısa kestiricem gibi
Teşekküriyi uykulaaar
İyileşmek üzereyim ama yine hasta olacağım galiba :/ çürüğe çıkıyorum iyice ahh bu yaşlılık@Chen
Nasıl oldun iyileşebildin mi
deme deme hasta olacam demeİyileşmek üzereyim ama yine hasta olacağım galiba :/ çürüğe çıkıyorum iyice ahh bu yaşlılık
@Johns sessiz sessiz ne yapıyorsun?
hem şaşırdım hem sevindim :dBugun tokum @Biggie şaşırdın mı? Semaver çay olsa iyi gider
Hemen teselli oldum bile fjxjxjO cok zengin degildi , daha paralisi sana laik : *
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.