o da olur, bol bol afiyet dilerimHergün mü mekdanızz ya cağ kebabı yicem
o da olur, bol bol afiyet dilerimHergün mü mekdanızz ya cağ kebabı yicem
Gözlerine bakarak yiyemedim yanıyorum bigimo da olur, bol bol afiyet dilerim
elbet bir gün........................Gözlerine bakarak yiyemedim yanıyorum bigim
Benim aşk kokulum her sofrada her sokakta kokunu arıyorum........................elbet bir gün........................
afiyet olsun bitanem fluffyBenim aşk kokulum her sofrada her sokakta kokunu arıyorum........................
Rızıq zamanı doyup gelcem
Yaşlandım zeze hor bakma bana idare edecez artık birbirimizi kulak duymuyor, diz yürümüyo, kafa gidiyo hee hee tamam dicez birbirimize
oy oy deme öyle gönül kocarmı hiç ve eminim gençsindir de her koşulda insani olarak anlaşırız biz he he deriz tamam öyle olsun daYaşlandım zeze hor bakma bana idare edecez artık birbirimizi kulak duymuyor, diz yürümüyo, kafa gidiyo hee hee tamam dicez birbirimize
Uvvvv..Abo geçmiş olsun başın sağ olsun gel sen yine de ben moralini düzeltirim
Sen bizimkini düzeltiyon nasıl enerjin var @CipraLexUvvvv..![]()
Beter olasanrüyamın yorumuna göre bir grup hased insan benimle uğraşacakNomissiz vicdonsızlar
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.