Frenk deve kadar hap yuttum. Geriliyorum yutarken bütün buruşukluğum açılıyor@Fluffy buruşuk olacaksın yüzünü buruştura buruştura
Frenk deve kadar hap yuttum. Geriliyorum yutarken bütün buruşukluğum açılıyor@Fluffy buruşuk olacaksın yüzünü buruştura buruştura
Yaa iyileşme sürecinde tökezliyorum seni görünce iyi olurum diye geldim olamadımGripin mi yuturoyrsun ?
ne işin var hapla
Beni görünce iyi olacağını düşünmen çok büyük bir hataYaa iyileşme sürecinde tökezliyorum seni görünce iyi olurum diye geldim olamadım![]()
Hasta mısın şekerim :/Ben bugünde ise gidemedim : / , deliriorum evde yaag
Hasta mısın şekerim :/
Hepimiz te bardaktan mı iççes ? hastasinız siz olmaz mikroplular sizi
Sıcacık duş sonra sıcacık yatak ve filmevet , doktordan geldim simdi.
Evde durmak beni dha cok hasta edior. ama nafile.
bakalim.
Önce biz içip, içine dilimizi lelelele yapcaz hastalık iyice geçsin diyeHepimiz te bardaktan mı iççes ? hastasinız siz olmaz mikroplular sizi
dilimizi lelelele
kusun içine birde dillleri yanasıcalar....Önce biz içip, içine dilimizi lelelele yapcaz hastalık iyice geçsin diye
Kızardı yanaklarımdili lelele yapmayi ölsem unutmam artik : )
aklima baska neler geldi : ) ahahah
Amanıınn mis gibi pembe hastalık kızların hastalıkları bile pespembe olurkusun içine birde dillleri yanasıcalar....
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.