Sen değilmişsin jxj baktım başka Alamancı jxjjx
aninda alamanci olduk : )
Sen değilmişsin jxj baktım başka Alamancı jxjjx
Biz böyleyiz hemem ayrıştırırızaninda alamanci olduk : )
Biz böyleyiz hemem ayrıştırırız
Öyle yönetiliyoruz![]()
Oho hemen ajitasyon. Almanya da göçmen Türkiye de Gurbetçi. Ama Almanya'da Alman gibi,Burada Türk gibi davranıyorsunuz. Almanya'da her kurala uyanın burada uymaması da ayrıHeryerde yabanciyiz artik : ) Sizlerin yüzünden aidiyetlik duygusunu kaybedioruz artik : )
dfölgk Biraz duygu sömürsü yapayim .
Oho hemen ajitasyon. Almanya da göçmen Türkiye de Gurbetçi. Ama Almanya'da Alman gibi,Burada Türk gibi davranıyorsunuz. Almanya'da her kurala uyanın burada uymaması da ayrı![]()
Benim Dayı oğlu Almanya'da yaşıyor. Neyse birgün tatile gelmişti. Bizde iken kalkıp gitti. Dedim bu nereye gidiyor. Aşağı sokakta düğün vardı oraya gitmiş. Demiş ki Kardeşim biraz sessiz olur musunuz,rahatsız oluyorum evde. Bunu bir Yozgat düğününe gidip söylüyor. Onların düğünü böyle çok çoşkulu olur. Adamların oradan sağ geldi. Dedim sen delirdin mi ? Niye öyle diyorsunuz onlarda deli herhalde dediler gönderdiler diyor. Dedim iyi ki dayak yemedin. Almanya'da olmazmış böyleo herkes icin gecerli degil yalniz : ) ama haklisin .
Herkes uymali, uymayanlar abende cok kiziyorum :/
Almanları buraya getirmek lazımAma yinede bir düsünmek lazim , almanyada neden kurallara uyuluyor , TR de uyulmuyor.
yani insanlarin uymasi icin ne yapmak gerek .
Benim Dayı oğlu Almanya'da yaşıyor. Neyse birgün tatile gelmişti. Bizde iken kalkıp gitti. Dedim bu nereye gidiyor. Aşağı sokakta düğün vardı oraya gitmiş. Demiş ki Kardeşim biraz sessiz olur musunuz,rahatsız oluyorum evde. Bunu bir Yozgat düğününe gidip söylüyor. Onların düğünü böyle çok çoşkulu olur. Adamların oradan sağ geldi. Dedim sen delirdin mi ? Niye öyle diyorsunuz onlarda deli herhalde dediler gönderdiler diyor. Dedim iyi ki dayak yemedin. Almanya'da olmazmış böyle![]()
Almanları buraya getirmek lazım![]()
O gelen Alman görünümlü Türkler. Gurbetçi linci yiyeceğim biraz daha konuşursamgeliyorlar zaten : ) tatile.
O gelen Alman görünümlü Türkler. Gurbetçi linci yiyeceğim biraz daha konuşursam
Çok haklı tepki
Linç yememek için yanlayan ben
Sende böyle konuşuyon demi aksan olarak 🤣
Tabi kesin: ) hayir , bu sekilde konusmuyorum : )
İyi geceler: Dben yattim ; ) size ii geceler..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.