Tupac

Gümüş Üye
Heryerde yabanciyiz artik : ) Sizlerin yüzünden aidiyetlik duygusunu kaybedioruz artik : )

dfölgk Biraz duygu sömürsü yapayim .
Oho hemen ajitasyon. Almanya da göçmen Türkiye de Gurbetçi. Ama Almanya'da Alman gibi,Burada Türk gibi davranıyorsunuz. Almanya'da her kurala uyanın burada uymaması da ayrı :D

Cherry

Elmas Üye
Oho hemen ajitasyon. Almanya da göçmen Türkiye de Gurbetçi. Ama Almanya'da Alman gibi,Burada Türk gibi davranıyorsunuz. Almanya'da her kurala uyanın burada uymaması da ayrı :D

o herkes icin gecerli degil yalniz : ) ama haklisin .
Herkes uymali, uymayanlar abende cok kiziyorum :/

Cherry

Elmas Üye
Ama yinede bir düsünmek lazim , almanyada neden kurallara uyuluyor , TR de uyulmuyor.

yani insanlarin uymasi icin ne yapmak gerek .

Tupac

Gümüş Üye
o herkes icin gecerli degil yalniz : ) ama haklisin .
Herkes uymali, uymayanlar abende cok kiziyorum :/
Benim Dayı oğlu Almanya'da yaşıyor. Neyse birgün tatile gelmişti. Bizde iken kalkıp gitti. Dedim bu nereye gidiyor. Aşağı sokakta düğün vardı oraya gitmiş. Demiş ki Kardeşim biraz sessiz olur musunuz,rahatsız oluyorum evde. Bunu bir Yozgat düğününe gidip söylüyor. Onların düğünü böyle çok çoşkulu olur. Adamların oradan sağ geldi. Dedim sen delirdin mi ? Niye öyle diyorsunuz onlarda deli herhalde dediler gönderdiler diyor. Dedim iyi ki dayak yemedin. Almanya'da olmazmış böyle :D

Cherry

Elmas Üye
Benim Dayı oğlu Almanya'da yaşıyor. Neyse birgün tatile gelmişti. Bizde iken kalkıp gitti. Dedim bu nereye gidiyor. Aşağı sokakta düğün vardı oraya gitmiş. Demiş ki Kardeşim biraz sessiz olur musunuz,rahatsız oluyorum evde. Bunu bir Yozgat düğününe gidip söylüyor. Onların düğünü böyle çok çoşkulu olur. Adamların oradan sağ geldi. Dedim sen delirdin mi ? Niye öyle diyorsunuz onlarda deli herhalde dediler gönderdiler diyor. Dedim iyi ki dayak yemedin. Almanya'da olmazmış böyle :D

lkjfsdl : )

Tam alman gibi davranmis..adamlar dgün yapior, sessiz olun diyor 🤣😂

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Foruma girmeden haber yollasana @Eros

Üst Alt