Aman tanrım didim
Sen pasta yapmayı nereden biliyorsun ? dan sonra Benim yokluğumdan istifade yapıp yediniz değil mi ?
Yok aksam yicez, kardesinin doğum gününe :) sana da veririm bir parça
Aman tanrım didim
Sen pasta yapmayı nereden biliyorsun ? dan sonra Benim yokluğumdan istifade yapıp yediniz değil mi ?
Akşamdan beri ne lezzetlenmiştir o ....Yok aksam yicez, kardesinin doğum gününe :) sana da veririm bir parça
Akşamdan beri ne lezzetlenmiştir o ....
siz kaç kişisiniz allah aşkına o 1+1 de ?
Tüm Forum olarak ısınmaya geleceğiz ya2 neden sordun?
Tüm Forum olarak ısınmaya geleceğiz ya
oradaki popülasyonu da bilmek gerek gelirken
25 kişi gelseeeeeTolpasak kac kisi gelir acaba? Yeani 15 kisi gelmisligi var bu evin
25 kişi gelseeeee
kombi full de yansaaaaa
o kadar kişi orada nefes alamaz bir de sıcak
birisi 112 yi arasın
Nerelisin dedim@Es1967 hadi söylee
olmaz o iş vazgeçtim 24 kişi gelsinler ben gelmem25 kisi gelse kombi ye gerek yok, nefesimizden camlar buharlanir
Nerelisin dedim
Peynir de isterim ama 🤤🤤
Denek olarak kullanacaksin yaO nasil oluyo be 🤣🤣🤣
hayir yaa kediyimm ben seni yakalarimm peynire ne gerek var jjsjshsDenek olarak kullanacaksin ya
beni ikna etmen icin peynir gerekiyor 🤤🤤🤣🤣
@Cherry bir konu vardı...
bir günlük karşı cins olsanız ne yapardınız falan gibi bulamıyorum onu
sen biliyor musun ?
hic denk gelmedim o konuya : )
ben açayım madem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.