Merak mi edelim şimdi
Merak mi edelim şimdi
Malı arap faikten alıyorumya gelince kahve söyledim cvp buydu😉Merak mi edelim şimdi![]()
Malı arap faikten alıyorumya gelince kahve söyledim cvp buydu😉
Ben daha yakışıklıyım ve pankartsizim istersen özelden yazip asistanimdan randevu sistemi ile bana ulaşabilirsiniz@BMOTheYargiMachine resimdeki sen misin pankarta bayıldım bana da yazar mısın
Silme yerini bulup silmeye usendim bu arada özelden mi wpdan mi yazayım ?@BMOTheYargiMachine resimdeki sen misin pankarta bayıldım bana da yazar mısın
yaz yaz eller özelde ahahahSilme yerini bulup silmeye usendim bu arada özelden mi wpdan mi yazayım ?
hb. yeni yeni üyeler var. bunlar bizi tenhada kıstırmasın. yakın duralım.iyi akşamlar @Plesk hoş geldin bro
Benm hastalığım doğuştan ya çaresi yok daha İsviçre profosor leri çare bulamadıDiyorum piyasadan el ayak çekti hayırdır
Hasta filan değilsen... şükür
Hemen bozdur cekiHarikayım yine😘gümüşte oldum şıkır şıkırım haha
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.