Deşifre etmiyim die şeetmiştim hahahsha hakkımı yedirmem hile hurdayla hahahaNickinin baş harfi K mi sjsjsjs sjs
İddialar asılsızldır efenim gerçi aslı varsada yoksada çokta mühim degil 😅 ö yüzden herken nasıl mutlu olacaksa öyle yorumlayabilir benim için önce insan mutluluğu 😂@Karantina iddialari yanıtlaman gerek
tam bir siyasetçi söylemi sjsjİddialar asılsızldır efenim gerçi aslı varsada yoksada çokta mühim degil 😅 ö yüzden herken nasıl mutlu olacaksa öyle yorumlayabilir benim için önce insan mutluluğu 😂
inatçi biri oldurmak için zorluyor oldurana kadarAşkta ve savaşta herşey mübah diordu😉
Bendeki inat keçide yok hahaha:))inatçi biri oldurmak için zorluyor oldurana kadar
Çok düşünür insanları çok iyi niyetli bir arkadaşımız belli ki maşallah maşallah :)İddialar asılsızldır efenim gerçi aslı varsada yoksada çokta mühim degil 😅 ö yüzden herken nasıl mutlu olacaksa öyle yorumlayabilir benim için önce insan mutluluğu 😂
Her nabza ayrı şerbet çok profosyoneltam bir siyasetçi söylemi sjsj
çok hızlı oluşumu da sen keşfediyorsun etkileme beni :)@zeyrek çok hızlı keşfesiyorsun
Biri😉ay kim dedi @Ceki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.