yönetim affeder de asıl mesele tanrı.Yooooo hiiç gerek yok daha fazlasına; bugün nedir bu sözlerden şarkılara geçiş?
Neyse yönetim bizi affeder ...
tanrı bizi affetsin.
amen.
yönetim affeder de asıl mesele tanrı.Yooooo hiiç gerek yok daha fazlasına; bugün nedir bu sözlerden şarkılara geçiş?
Neyse yönetim bizi affeder ...
Oraya girmeyelim şimdi fikirlerimi üstünkörü enjekte etmeye çalışırım fevkalade yazılarla falan filan feşmekan ben yine de amin diyorumyönetim affeder de asıl mesele tanrı.
tanrı bizi affetsin.
amen.
takılıyorum bee ciddiye alma 🤣Oraya girmeyelim şimdi fikirlerimi üstünkörü enjekte etmeye çalışırım fevkalade yazılarla falan filan feşmekan ben yine de amin diyorum
Üzülüyorumtakılıyorum bee ciddiye alma 🤣
ama nedenÜzülüyorum
Boş ver bunu soruunca bile geçti yarısı geri kalanı da zamana armağanama neden![]()
birşey olursa buradayım ben.Boş ver bunu soruunca bile geçti yarısı geri kalanı da zamana armağan
Teşekkür ederim bu çok daha iyi geldi , şimdi müsaadenle 🤗birşey olursa buradayım ben.
bi yol bulunur, dert etme herşeyi![]()
iyi geceler dilerim. arada uğra 😇Teşekkür ederim bu çok daha iyi geldi , şimdi müsaadenle 🤗
@Xasthur aslında iyi birşey demeye çalıştım da neden o tanım geldi bende bilmiyorum.😂 Yani bizden biri, içimizden. Bizde fukara.fukara. takılınca herhalde🤭Sizin yonetici anlayisinizda bulunan prangalarin sucunu neden ben medine fukarasi olarak oduyorum. D
gönlümüz zengin. yetmez mi ? 🤣 🤣 @Lotus değil mi sence de ?nasıl ya siz Fukara mısınız ?
Yok kotu bir sey demedin. Anladim tabi ki. D@Xasthur aslında iyi birşey demeye çalıştım da neden o tanım geldi bende bilmiyorum.😂 Yani bizden biri, içimizden. Bizde fukara.fukara. takılınca herhalde🤭
bi nEFES yeter herşey için 🤣 🤣açarız bir efes alır bir nefes gecer
işte bakalım onda da talih yardım ederse yapıcaz bişiler beGönül bu zenginliği iyidir de :) cesel fukaralık ta ne bileyim şimdi bilemeddim :)
Kör talih o kime gidip yardım edeceğini seçemiyor elinden tutup cekmek gerek bazenişte bakalım onda da talih yardım ederse yapıcaz bişiler be
Kavga gürültü olmadığına emin misin @Xasthur 😂 sen hiç okumuyor musun @leblebitozu tırnaklarını çıkartıyor millete🤭🤭 aaa nasıl görmezsin esmeleriniYok kotu bir sey demedin. Anladim tabi ki. D
Yonetici olunca masseratiye binmiyorsun zaten onu anlattim ben de. D
Sadece moderasyon ve gucu elinde tutuyorsun o kadar. Onun haricinde de bir takim karar mekanizmasinin dislisi olmakta ayri bir kulfet oluyor.
Neyse ki bizim forum uyeleri dost canlisi, o yuzden kavga gurultu olmuyor.
bebeğim sen niye ifşalıyorsun şimdi beni ?Kavga gürültü olmadığına emin misin @Xasthur 😂 sen hiç okumuyor musun @leblebitozu tırnaklarını çıkartıyor millete🤭🤭 aaa nasıl görmezsin esmelerini
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.