Çok sert 🥺🚬felek te vuruyor heralde @Chen
Çok sert 🥺🚬felek te vuruyor heralde @Chen
gelen vurdu.. giden vurdu..Çok sert 🥺🚬
Her yıkılıştan sonra neyse ki daha sağlam ayağa kalkmayı öğretiyor hayatgelen vurdu.. giden vurdu..
biz yıkılmayız @Chen biraz sendelediğimiz olmuştur sadece.. yıkılmadık ayaktayız..Her yıkılıştan sonra neyse ki daha sağlam ayağa kalkmayı öğretiyor hayat
hayat mücadelesi diyelim herşey yolundaaa 🥰Iyiii bebitooo senden neeeaaber
Ben burdayımmm da siz nerdesiniz efenimmmbi ara @HolySpectre diye biri vardı yaa nerelerde gören var mıı![]()
Ben hep erkenciyim hanımefendi. 🤓@Tonyukuk namaza mı kalktın
bak bende buradayım ?!Ben burdayımmm da siz nerdesiniz efenimmm![]()
İyiyim ben de yüzünüzü gören cennetlik leblebi hanım 🤪bak bende buradayım ?!
naaabeeerrr ??
o zaman sana cenneti bahşettiğime şükür etmelisin 🤪İyiyim ben de yüzünüzü gören cennetlik leblebi hanım 🤪
Şükürler olsuno zaman sana cenneti bahşettiğime şükür etmelisin 🤪
birazcık uzaklaştım internetten de ((:
Ozamannnsizleri unutmak ne mümkün efenim. o sesinizden bizleri mahrum bırakmanızı istemeyiz 😇
Beni neden uyandırıyorsun?Birkaç saate ayacak.
Kusura bakmayın hanımefendi 🤪Beni neden uyandırıyorsun?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.