Gitmiyor gitmiyor yaz günü
gidiyooorrrr. sen cehennemin dibinde yaşıyorsan tabii gitmez. serinlikte iç bakim nasıl gidiyor alsdkaslkdYaz günü Temmuz'da sen terle ben sileyim dip dirim dip dip
Gitmiyor gitmiyor yaz günü
gidiyooorrrr. sen cehennemin dibinde yaşıyorsan tabii gitmez. serinlikte iç bakim nasıl gidiyor alsdkaslkdYaz günü Temmuz'da sen terle ben sileyim dip dirim dip dip
Ben sana tarif vereyim ama zeytinyağlı değil buraya attım mı hatırlamıyorum çiçeğim@Chen
Ben senin yemek konusunu gene bulamadım kuzum ya
Kuru patlıcan dolması zeytinyağlı denenmiş tarifin var mı?
Yapmak istiyorumda yarın veya pazartesi ^^
Etli daha mı güzel oluyor peki sumaklı olan tarifi denemek istiyorum hiç pişirmedimBen sana tarif vereyim ama zeytinyağlı değil buraya attım mı hatırlamıyorum çiçeğim
Aynen o tarifi yazdım özeline jfjxkx ince ayrıntısı ve püf noktasına dekEtli daha mı güzel oluyor peki sumaklı olan tarifi denemek istiyorum hiç pişirmedim![]()
gördüm Teşekkür ederim denicem bakalım kıymalı denicem 💕Aynen o tarifi yazdım özeline jfjxkx ince ayrıntısı ve püf noktasına dek
Mutfakta aşçıyım çelinci jfjxjgördüm Teşekkür ederim denicem bakalım kıymalı denicem 💕
yapınca atarım senin konuyu bir bulursamhep bulamıyom onu ben ya link eklicem google
![]()
yemek yazıyom aratıyom challange yazıyom hey allahım lkdmfgMutfakta aşçıyım çelinci jfjxj
Ellerine sağlık çiçeğim
nasılsın sevgili fluffyNe biçim Cumartesi
Değişik bir cumartesi geçiriyorum sen nasılsın biginasılsın sevgili fluffy
ferdiden bende zor derdim ama çıkabiliyor işte erken konuşmamak lazımm 😂Ferdiden zor 😂
Azcık dj lik yapmışligimda var repertuarım bı tık geniş sayılır
Ben yörüğüm göçebe hayatı severim 😋ferdiden bende zor derdim ama çıkabiliyor işte erken konuşmamak lazımm 😂
bu konuya taşıdım bizi, şimdi azar yemeyelim yönetimden 🤭
nerenin yörüğüsün ? göçebelik Türklüğün özünde var biliyorsun 🤭Ben yörüğüm göçebe hayatı severim 😋
Büyük konuşmayayim ama ferdinin çoğu parçasını bilirimmmm ilkokul öğretmenim de son derslerde bize saz çalip ferdi soylerdi her gün 😂
Mersin Mut yörüğü 😁nerenin yörüğüsün ? göçebelik Türklüğün özünde var biliyorsun 🤭
güzelmiş yaa, bizim ilkokul öğretmenimiz bize sıra dayağı atardı 😂
onun sayesinde erken yaşta küfürü öğrendim 🤪
mut yörüğü... daha önce duymamıştım (:Mersin Mut yörüğü 😁
Bizimki de sıradayagi çekerdi çok fena ama saz da çalardı futbol da oynardık
Piki geçmişe mazi bize gazı derler 🤣😂mut yörüğü... daha önce duymamıştım (:
bizde de aktivite olurdu da sabırsız ve çocuklara tahammülsüzdü.. neyse geçmişe dönmek istemiyorum şuan![]()
bugün gazi, yarın tam gaz devam 😂😂Piki geçmişe mazi bize gazı derler 🤣😂
Gaz perisi @Lotus hanımı görevini yerine getirmeye davet ediyorum 😂bugün gazi, yarın tam gaz devam 😂😂
Ne olmuşşşşşGaz perisi @Lotus hanımı görevini yerine getirmeye davet ediyorum 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.