Hazır girişmişken şöyle sağlam da bir dövsene beni? Her yerimi kır böyle ama. Kendime gelirim belki.
Hayır canım estağfurullah. Hep Cat'in gazlamasıyla girdim bu konulara, pardon.
Basin sagolsun. Zaman herseyin ilacidir demekten baska bir teselli söz konusu dahi degil.. neyseki burasi var, azcik kafa dagitiliyor.. desem de öyle olmadiginida tahmin edebiliyorum.
Vurunca benim de canım yanarHazır girişmişken şöyle sağlam da bir dövsene beni? Her yerimi kır böyle ama. Kendime gelirim belki.
Sopa kullan. Elin acımaz.Vurunca benim de canım yanar
Ya acırsa bu riske değer miSopa kullan. Elin acımaz.
Sopa ile döveceksin işte. Nasıl acıyacak elin?Ya acırsa bu riske değer mi
Sopa ile döveceksin işte. Nasıl acıyacak elin?
Bunun bilegi cok narindir, vururken acitir kesin :/
Erkeklerin derisi kalın kendi canı acımayınca bizi de öyle sanıyorlar kuzu 🤕Bunun bilegi cok narindir, vururken acitir kesin :/
Geçen sene bileğim kırılmıştı. Hala ağrım var. 5 kilodan fazla bir şey taşıyamıyorum.
Aman diyelim o zaman. Bileği sağlam biri alsın eline sopayı.
Geçmiş olsun.Ayak bileğim cikmisti yillar önce, yillar sürdü arada sizlar hâlâ.. bilekler cok hassas, dikkat etmeli.. peki onu nasil becerdin?
Geçmiş olsun.
Arkadaşlarımla göl kenarında içki içiyorduk. Viski beni çok çarpıyor. Moralim bozuktu. Ardı ardına hızlıca içmişim. Tuvaletimi yapmak için ayağa kalkıp yol kenarına yürüdüm. Tam durmuşken ayağım takıldı. Aşırı sarhoş olduğum için toparlayamadım. Yolun kenarından uçurumdan aşşağı doğru koştum koştum en sonunda attım kendimi. El bileğimin üstüne düşmüşüm. Paramparça olmuş kemikler. Doktor "ancak bu kadar düzeltilebilir" dedi, yolladı beni. Kaldı böyle.
Bu fotoğraf kırıldıktan sonra çekildi. Belki acım geçer diye içmeye devam etmiştik. Baktım olmuyor hastaneye gittik.
Ekli dosyayı görüntüle 9696
Teşekkür ederim. Bu esnada acı hissetmiyordum alkolden. Asıl acı hastanede. Dirseğimden biri tutuyor. Elimden bir başkası tutuyor. Doktor da bileğimi çatır çutur oynatıyor kemikleri oturtmak için. Ben hayatımda çok acı yaşadım gördüm, bunun acısı bambaşkaymış. Ne sarhoşluk kalmıştı ne de bir şey. Ayılmıştım acıdan. :)Pfiiiiuuuuu pfiiiiu, icim ürperdi... ayik olsan acidan duramazdin sanirim? Cok gecmis olsun 😳
Göle işeseydin ya ne gidiyon dağa bayıra 🤕Geçmiş olsun.
Arkadaşlarımla göl kenarında içki içiyorduk. Viski beni çok çarpıyor. Moralim bozuktu. Ardı ardına hızlıca içmişim. Tuvaletimi yapmak için ayağa kalkıp yol kenarına yürüdüm. Tam durmuşken ayağım takıldı. Aşırı sarhoş olduğum için toparlayamadım. Yolun kenarından uçurumdan aşşağı doğru koştum koştum en sonunda attım kendimi. El bileğimin üstüne düşmüşüm. Paramparça olmuş kemikler. Doktor "ancak bu kadar düzeltilebilir" dedi, yolladı beni. Kaldı böyle.
Bu fotoğraf kırıldıktan sonra çekildi. Belki acım geçer diye içmeye devam etmiştik. Baktım olmuyor hastaneye gittik.
Ekli dosyayı görüntüle 9696
İyi ki göle işememişim. Yoksa göle düşerdim. Ben sarhoş. Arkadaşlarım sarhoş. Hiçbirimiz yüzme bilmiyoruz. Geberir giderdim valla.Göle işeseydin ya ne gidiyon dağa bayıra 🤕
Teşekkür ederim. Bu esnada acı hissetmiyordum alkolden. Asıl acı hastanede. Dirseğimden biri tutuyor. Elimden bir başkası tutuyor. Doktor da bileğimi çatır çutur oynatıyor kemikleri oturtmak için. Ben hayatımda çok acı yaşadım gördüm, bunun acısı bambaşkaymış. Ne sarhoşluk kalmıştı ne de bir şey. Ayılmıştım acıdan. :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.