Teşekkür ederim.Bu kartlar bana da gerçek hayattan bir şeyler anımsatıyor
Başın sağOlsun
Sana ne anımsatıyor?
Teşekkür ederim.Bu kartlar bana da gerçek hayattan bir şeyler anımsatıyor
Başın sağOlsun
Bir kötü şans olacağını biliyorum buna şans demek ne kadar doğru bilmem bir şeylerin geleceğini önceden bilirsin engel olamazsın öyle işteTeşekkür ederim.
Sana ne anımsatıyor?
Başına kötü bir şey geleceğini mi düşünüyorsun?Bir kötü şans olacağını biliyorum buna şans demek ne kadar doğru bilmem bir şeylerin geleceğini önceden bilirsin engel olamazsın öyle işte
Bazı şeyler yolunda gitmiyor sonuçlarının ne olacağını bilirsin ama yola girersin :))Başına kötü bir şey geleceğini mi düşünüyorsun?
Yine de karamsar olma. Kim bilir belki güzel şeyler yaşarsın.Bazı şeyler yolunda gitmiyor sonuçlarının ne olacağını bilirsin ama yola girersin :))
Bir şeyler kötü gidince sonu iyiye çıkarYine de karamsar olma. Kim bilir belki güzel şeyler yaşarsın.
İnşallahBir şeyler kötü gidince sonu iyiye çıkar
Maaşallah dediydim dün göze geldi ellam konusunu açınca 🤣🤣🤣@Eru ya nazar degmis... uykun yokmu?
Bir gece uyudu ya bir ay idare eder artık@Eru ya nazar degmis... uykun yokmu?
Maaşallah dediydim dün göze geldi ellam konusunu açınca 🤣🤣🤣
Hımm bize diyorsun sen de uyumadın nazar sana da mı geldi kuzu🤕O degil ben neden uyuyamuyorum? Bugün bir saat erkrn uyuyayim dedim üstelik.. acilen toparlanmam gerek
Hımm bize diyorsun sen de uyumadın nazar sana da mı geldi kuzu🤕
Bakara da aç huzursuzluğu da alırmış diye duydum 🥰Yarin evde bi yasin acayim da bari, size de niyet edeyim .p
Hayır canım estağfurullah. Hep Cat'in gazlamasıyla girdim bu konulara, pardon.Sana iyi uykular merasimi düzenledim aşk olsun beee ahın bana mı tuttu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.