Kıskançlık değil parayı niye paylaşıyım şimdi kendi payından ver CheneKıskançlık he.. Seni seni.. 🤣
Kıskançlık değil parayı niye paylaşıyım şimdi kendi payından ver CheneKıskançlık he.. Seni seni.. 🤣
Sana bi güzellik daha yapcam. Estetik dışında. SözAma ama amaaaa chen nerden çıktı şimdi numaraları ben söyledim 😤
Söyle söyle söyle şimdi hemen söyle burda söyleSana bi güzellik daha yapcam. Estetik dışında. Söz![]()
Paylaşmadığın para benim param senin değil.. Komisyonu'nu da verecemKıskançlık değil parayı niye paylaşıyım şimdi kendi payından ver Chene
Olmaz sürprizi bozulur.. SöylememSöyle söyle söyle şimdi hemen söyle burda söyle
Komisyon hariçse Chenin hakkını be mi yicemPaylaşmadığın para benim param senin değil.. Komisyonu'nu da verecem![]()
@Chen ın hakkı ayrı.. Onu kimseye yedirmem.. Senin hakkın ayrı.. Herkes kendi hakkını yicekKomisyon hariçse Chenin hakkını be mi yicem
Bahçe çileği kaldı mı ki? Bizimkiler bitti de🙈Evet incir ağacı evin oraya kadar çıkıyor ve çileklerimiz var onlarıda gösteririm :)
Duruyor duruyor :)Bahçe çileği kaldı mı ki? Bizimkiler bitti de🙈
Hıhım o benimCedric'in sevgilisiydi değil mi? Doğru o Chen bu Chen. Çen Chen misin?
Pek bir fikrim yok nasıl biri olduğu hakkında. Muhakkak görüyorum yazdıklarını fakat aklımda hiçbir şey kalmamış. "Chen demek ki böyle düşünüyor, böyle bir insan" diyebileceğim hiçbir şey gelmiyor aklıma. Zamanla oluşur, o zaman yorumlarım.
Görürsem söylerim Chen seni soruyordu diye. :)Hıhım o benim
Gördün mü cedric i bu civarda
Teşekkürler EruGörürsem söylerim Chen seni soruyordu diye. :)
Ben niyeti bozdum gençler. Bu sıcaklar başka türlü çekilmez. Şerefinize.
Ekli dosyayı görüntüle 9628
Eyvallah, ayıpsın. Elbette.yarasın. bi yudumda benim adıma yuvarla.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.