Evet incir ağacı evin oraya kadar çıkıyor ve çileklerimiz var onlarıda gösteririm :)Orda bir incir ağacı gördüm yiahhh🙈🙈
Evet incir ağacı evin oraya kadar çıkıyor ve çileklerimiz var onlarıda gösteririm :)Orda bir incir ağacı gördüm yiahhh🙈🙈
16-26-33-34-38-41Şanslı olduğunu düşünen bana 1-60 arası 6 rakam söylesin. Loto oynicam. Bakalım cidden şanslımıymışız
Bu tamam teşekkürler @alcatraz16-26-33-34-38-41
23 48 31 57 13 22Şanslı olduğunu düşünen bana 1-60 arası 6 rakam söylesin. Loto oynicam. Bakalım cidden şanslımıymışız
Kazanırsan ne olacak? Planın var mı
Ben Oğlak burcuyum planım hep vardır :)Kazanırsan ne olacak? Planın var mı
Kimle yicen parayıBen Oğlak burcuyum planım hep vardır :)
Kazanırsam komisyon istiyormusun 🤣23 48 31 57 13 22
Ne kadar kazanıyon işte aldığıma değecek miKazanırsam komisyon istiyormusun 🤣
Çok değil. Hepsini bilirsen 110 milyoncukNe kadar kazanıyon işte aldığıma değecek mi
110 milyon benim mi olacak?Çok değil. Hepsini bilirsen 110 milyoncuk
Hayır benim olacak.. Sana diz kapağı estetiğine yeter miktar verecem :)110 milyon benim mi olacak?
Ayyyyyy inanir misin içim rahatladı bir an öyle korktum ki @Klaus beğenmeyecek diye 🤪Hayır benim olacak.. Sana diz kapağı estetiğine yeter miktar verecem :)
Çıksın @Chen ve senle bi program yaparızKimle yicen parayı
Ama ama amaaaa chen nerden çıktı şimdi numaraları ben söyledim 😤Çıksın @Chen ve senle bi program yaparız
Kıskançlık he.. Seni seni.. 🤣Ama ama amaaaa chen nerden çıktı şimdi numaraları ben söyledim 😤
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.