Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
Hiç değmez heee dersen ki ben daha kaliteli ilişki istiyorum o olabilir ama diğer türlü bir perhiz bünyeye ağir biyolojik saatin işlerken etme

hiç bişi olduğu yok :D geri çekilme haliyle her şeyde olduğu gibi sancılı , ancak sonrası efsaneee

Raison Detre

Altın Üye
Bu şey değil mi mahrumiyet, izole etmek. Ay buna birşey diyorlardı. Konuya da lap diye daldim😂 oruç, bütün zevklere belli süre oruc. Kesin yine karıştırıyorum😂

evet :D fasulye cazip gelsin hala istiyorsan , belli bir süre uzak duracaksın :D id' bebek gibi, verdiğinle asla yetinmez , buralarda bilge bir aplamız diyodu bunu da

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Erdoğanın yanındaki nebati liyakat ( bu tartışılabilir bi konu ) ilgili bir sorun ataerkillikle ilgili değil ataerkillikte önem ve imtiyaz kadınlar karşısında erkeklere sağlanır bu durumdaysa seçen kişi kendi isteklerine göre imtiyaz sağlamış ve seçim yapmıştır. (Umarım farklı bir konudan bahsemedin çok alakasız bir cevap vermiş olabilirim ama daha anlaşılabilir olmasını istiyorsan başkalarına da sorabilirsin belki ben anlatamıyorumdur)
Seni gidi seni teşekkür ederim

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
hiç bişi olduğu yok :D geri çekilme haliyle her şeyde olduğu gibi sancılı , ancak sonrası efsaneee
Yine de bazı mahrumiyetler sonucunda yanliş kararlar alınabiliyor hepten damak tadın bozulmasın da

Susuz kalmış birinin ilk gördüğü suyu tuzlu mu tuzsuz mu fark etmeksizin içmesi gibi

Raison Detre

Altın Üye
Ben sizin gibi bilimsel vs bilmem. Dedem çok yokluk yaşamış. Ben ondan bazı şeyleri biliyorum. Çok çok da lezzet kaybolur, az öz de lezzet vardır der. Hatta bazen mahrum birak ki özle der.

Kralın hükümdarlığı varsa, fukaranın ağzının tadı var. Bilim toplumsal belleğin yanında esamesi okunacak bir şey değil :)

Bizde şerbetle büyüdük @Lotus dede beye selamlar :D

ConteS

👑
Gümüş Üye
Dışarı çıkacağım ama korkuyorum🤭🤭
Sen nasılsın @Queen 🤗
seni gördüm daha iyi oldum @Lotus hanımcığımm nereden buluyorsunuz bu kadar güzel enerjileri hı?

ayrıca günün bu saatleri sıkıntılı öğleden sonra çıkmanı tavsiye ediyorum kiss 💋

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
seni gördüm daha iyi oldum @Lotus hanımcığımm nereden buluyorsunuz bu kadar güzel enerjileri hı?

ayrıca günün bu saatleri sıkıntılı öğleden sonra çıkmanı tavsiye ediyorum kiss 💋
Hayat yaşamak için güzel çünkü 🙈
Bir sürü keşfedecek şeyler var. Galiba onun enerjisi.

Evet ya aşırı sıcak saatler buz torbalarla çıkacağım az kaldı🤭🤭🤭

SoCRaT

Bronz Üye
Şanslı olduğunu düşünen bana 1-60 arası 6 rakam söylesin. Loto oynicam. Bakalım cidden şanslımıymışız

Üst Alt