İlla incir fotosu at diyon 😂 mutfakta vardı bakım bitmediyse cekcem 😁Hiç de bilem. Mersin içi kurtlu.
Dikenli incir de var mı🤭🤭
Frenk yemişi derler bizde dikenliye var köyde her evin önünde olur zaten 😁 umarım aynı şeyden bahsediyoruzdur
İlla incir fotosu at diyon 😂 mutfakta vardı bakım bitmediyse cekcem 😁Hiç de bilem. Mersin içi kurtlu.
Dikenli incir de var mı🤭🤭
Yok incir istemedim. Dikenli incir istedi canım şimdi. Frenk/Hint hepsi olur. Evet aynı şey. Her köy evin önünde. İnatçı o incir 😂İlla incir fotosu at diyon 😂 mutfakta vardı bakım bitmediyse cekcem 😁
Frenk yemişi derler bizde dikenliye var köyde her evin önünde olur zaten 😁 umarım aynı şeyden bahsediyoruzdur
Ben pek sevmem ya öyle şifa niyetine 1-2 tane yerimYok incir istemedim. Dikenli incir istedi canım şimdi. Frenk/Hint hepsi olur. Evet aynı şey. Her köy evin önünde. İnatçı o incir 😂
Dikkat et seni de issirmasın
Senin hakkını yerim bennnBen pek sevmem ya öyle şifa niyetine 1-2 tane yerim
Buyur gel dikenlisi, dikensizi, kurusu, tazesi nasıl istersen ye 😁Senin hakkını yerim bennn
Ben çok severim sabahları soğuk soğuk 🙈
Allah seni kahretmeye dnjdjdjdjdjdKız senle oynarken düşeni diyorum daha oynamadım
Senin dalak benim evde Gel AL
Aminn ljdknfgljdnfgAllah seni kahretmeye dnjdjdjdjdjd
Bir an seni kırmızı başlıklı kizdaki kurt gibi gördüm 🤭Buyur gel dikenlisi, dikensizi, kurusu, tazesi nasıl istersen ye 😁
Senin yerine büyük bir zevkle yerim 😋Bir an seni kırmızı başlıklı kizdaki kurt gibi gördüm 🤭
Dislerini göstere göstere gülünce gelmiyorum 😛😛😛
Tamam bütün iyi enerjimi gönderiyorum boğazında kalmasın diye😛Senin yerine büyük bir zevkle yerim 😋
Geçmiş olsunBütün gün baş ağrısı mide bulantısı of eve gitmek istiyorum en acilinden
Teşekkür ederim geçermi bilmiyorum 🙄Geçmiş olsun
yok kral halledemedim. ücretsiz versiyonunu arıyorum. hesabım onaylanmadı galiba henüz. ne yaptımsa bi kendi fotomu illüstre edecek bi yer bulamadım aşağıdaki gibi alan sürekli...@alcatraz nabtın o işi hallettin mi ?
yok kral halledemedim. ücretsiz versiyonunu arıyorum. hesabım onaylanmadı galiba henüz. ne yaptımsa bi kendi fotomu illüstre edecek bi yer bulamadım aşağıdaki gibi alan sürekli...
Ekli dosyayı görüntüle 9542
evet nvidia. ne yapmam lazım şimdi sence ?normalde beyaz listeye almaları lazım, hoş early access maili kontrol et, bence hiç uğraşma kendi arayüz ve kütüphaneni kur.
Nvdia mı ekran kartın ?
@Eru evet çok dikkatimi çekti fayanslar ve çok beğendim herkese ilan edeyim dedim😅Anlık fayanslar mı?
Süper.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.