Fotokopi makinası ile çoğaltıyorum bende.İvvvettttt benim. Ama coğaltan sensin🤭
Yoksa paradan puldan anladığımızdan değil.
Arkalı - önlü fotokopi çekiyorum, pritt ile yapıştırıyorum.
Fotokopi makinası ile çoğaltıyorum bende.İvvvettttt benim. Ama coğaltan sensin🤭
Allah seniiiiiFotokopi makinası ile çoğaltıyorum bende.
Yoksa paradan puldan anladığımızdan değil.
Arkalı - önlü fotokopi çekiyorum, pritt ile yapıştırıyorum.![]()
Helal helal.Allah seniiiii
Su burnumdan çıktı🤭🤭
Bana da yapsana🙈🙈🙈🙈@Raison Detre 2 ay öncesine ait video buldum. adam image to image sekmesinden yapabiliyor ben baktım da ücretli görünüyor. şansıma tüküreyim.
midjourney'de ücretli olmuş + dc'den yapıyor. ben, bana ait görselin başkasının görmesini istemediğimden bi de ücretli olmasından ötürü kurcalamadım
bakalım bulmaya çalışcam. aklında bunu ücretsiz yapabileceğim birşey varsa paylaşırsan sevinirim. bulursam da ben paylaşırım artık seninle![]()
ben bi keşfedeyim, sözüm olsun. istediğin görseli oluşturalımBana da yapsana🙈🙈🙈🙈
@Raison Detre 2 ay öncesine ait video buldum. adam image to image sekmesinden yapabiliyor ben baktım da ücretli görünüyor. şansıma tüküreyim.
midjourney'de ücretli olmuş + dc'den yapıyor. ben, bana ait görselin başkasının görmesini istemediğimden bi de ücretli olmasından ötürü kurcalamadım
bakalım bulmaya çalışcam. aklında bunu ücretsiz yapabileceğim birşey varsa paylaşırsan sevinirim. bulursam da ben paylaşırım artık seninle![]()
Kardeşim leonardo.ai adresine kayit ol, seni belli bir süre sonra beyaz listeye alip uygulamaya erişim verirler.
Ekran resminde image to image sekmesini kullanabilmen icin gorseli yukleyip prompt girmen lazim.
Leonardo harici kendin a1111 stable difusion web ui indirerek kendi bilgisayarına kurabilirsin parayla falan ugrasmadan. Huggingface de zibilyon tane model var, ister text2img ister text2text, ister img2text.
Kullanmak icin biraz pyton bilgisi gerekiyor argument girebilmen için, ancak yine yardimci olurum indirirsen.
Ben videolarla pek hasır nesir olmuyorum açıkcasi, prompt teknikleri ve gorseller ile cebellesiyorum
![]()
Web arayuzu linki gerekli aciklamalar var, temel kullanici icin yapay zeka dunyasina giris kabul ediliyor bu link 🫡
Misafirim var -.-@Aura
Kızzz NErdesin
kızz böbreğimi bulmama yardım et düştü kayboldu kdjnfgMisafirim var -.-
Sevmiyorum misafirrrrr
Bensiz oynarsan böyle olur, gerçi benimle oynayınca daha da kötü oluyor djjddkızz böbreğimi bulmama yardım et düştü kayboldu kdjnfg
Kız senle oynarken düşeni diyorum daha oynamadımBensiz oynarsan böyle olur, gerçi benimle oynayınca daha da kötü oluyor djjdd
Ama profilinde Sakarya yazıyor ay dur kafam karıştı @LastearthTabikisiii Akdeniz'in en güzide ilinin eşsiz ilcesinin nadide köyünden 😁
Bu foruma ilk üye olduğumda Sakarya'da calisiyordum sonda degistirmemisim profilde öyle bir detay olduğunun farkında da degilim 😂🤣ailem Mersin'deAma profilinde Sakarya yazıyor ay dur kafam karıştı @Lastearth
İncirler Mersin'den o zaman🤭Bu foruma ilk üye olduğumda Sakarya'calisiyordum sonda degistirmemisim profilde öyle bir detay olduğunun farkında da degilim 😂🤣ailem Mersin'de
Adana merkezİncirler Mersin'den o zaman🤭
Adana'nın ki daha guzel![]()
Hiç de bilem. Mersin içi kurtlu.Adana merkez
Patliyo herkes
İnciler fos cikti
Mersin'den yicez
İlham perimin kafası güzel herhalde 😂🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.