Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Zeytinyağı ve Şarap ile beslendiğini düşünürsen, yaşlanmayı da o derece düşün yani.
Zeytin ve şarap ile beslenen beden ve ruh ölümsüzdür derler der giderim 😂
Umarım bir an önce İstanbul'dan kaçar, evine ulaşırsın🤗🤗

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Zeytin ve şarap ile beslenen beden ve ruh ölümsüzdür derler der giderim 😂
Umarım bir an önce İstanbul'dan kaçar, evine ulaşırsın🤗🤗
Urla'da 90 yaşında adamlar var, yaşama sevinçlerini görsen şaşar kalırsın. Eski evimin önünde zamanında felç geçirmiş 80 yaşında bir adam geçip dururdu. Bir sene boyunca adeta bebek adımlarıyla yürüye yürüye adam felcini düzeltti. Şimdi gençlerden daha hızlı yürüyor.
seyirci joker hakkımı kullanabilir miyim .))?
Beni başka bir kıza mı soracaksın? :)

Eru

Platin Üye
Henüz para gurusu değiliz. Sadece öğrenme aşamasındayız. Ölmemi isteyen de çok ve onun kararını da Allah verir ama, hakkımda bunu düşünenlerden bazıları kansere yakalandı. İstersen hiç girme bu toplara? :D:D:D

SISE zengin etmez ama kripto paraları iyi okursan zengin edebilir. Bir de sabır ile teknik analiz bilirsen.
Finansal olarak bir şeyleri öğrenmeyi istediğini düşündüğüm birisi @Eru

Ekli dosyayı görüntüle 9491

Kriptoda çok öpüldüm ben zamanında.
Böyle iyi.
WhatsApp Image 2023-07-30 at 18.20.58.jpeg

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Kriptoda çok öpüldüm ben zamanında.
Böyle iyi.
Ekli dosyayı görüntüle 9492
FROTO ve SISE kârlarının üstüne 30 daha koy, işte o rakam benim sadece ARCLK hissesinden ettiğim 25 günlük kâr. Daha takibimde olan 6 hisse daha var. Kripto'ya gelirsek, büyük düzeltmeye yakalandıysan orada hata senin. Çünkü göstere göstere geldi düzeltme. Yeni bir ralliye hazırlıyorlar kriptoları ki bu ralli 2020 rallisinden de uzun sürer. En az 2 yıl sürecek bir ralliden bahsediyoruz. Yaklaşık olarak da BTC önce 300.000 USD tavanını sonra 1.500.000 USD tavanını kırar. Lakin düzeltme tabanları da şimdikilerin 2,3 katı olur.

Piyasa fenomenleri değil, kendini takip edenlere kazandırır. Ama okumasını bilene.

Eru

Platin Üye
FROTO ve SISE kârlarının üstüne 30 daha koy, işte o rakam benim sadece ARCLK hissesinden ettiğim 25 günlük kâr. Daha takibimde olan 6 hisse daha var. Kripto'ya gelirsek, büyük düzeltmeye yakalandıysan orada hata senin. Çünkü göstere göstere geldi düzeltme. Yeni bir ralliye hazırlıyorlar kriptoları ki bu ralli 2020 rallisinden de uzun sürer. En az 2 yıl sürecek bir ralliden bahsediyoruz. Yaklaşık olarak da BTC önce 300.000 USD tavanını sonra 1.500.000 USD tavanını kırar. Lakin düzeltme tabanları da şimdikilerin 2,3 katı olur.

Piyasa fenomenleri değil, kendini takip edenlere kazandırır. Ama okumasını bilene.

Valla ben elle tutulur, gözle görülür bir değeri olmayan kriptoda işlem yapmaktansa, borsada aylık bir iki maaş alarak ilerlemeyi tercih ederim. Yatırımcılığın dna'sında var "yatırımcı profilleri" sonuçta. Risk varsa ben yokum aga. Hayırlı işler.

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Valla ben elle tutulur, gözle görülür bir değeri olmayan kriptoda işlem yapmaktansa, borsada aylık bir iki maaş alarak ilerlemeyi tercih ederim. Yatırımcılığın dna'sında var "yatırımcı profilleri" sonuçta. Risk varsa ben yokum aga. Hayırlı işler.
Eyvallah, lakin kripto öyle sanal bir durum değil. Onun teknik detayları var, sonra anlatırım. Sana da kardeşim hayırlı işler.

• Beğen
Tepkiler: Eru

alcatraz

🍻
Elmas Üye
mozart eşliğinde mi hallediyorsun işini .))
ya cevap vermedim yada silindi asdloaskdl

düşünsene metal müzik eşliğinde yaptığını ?
vurmalı çalgılar geldikçe salıyorsun.
müzik bitene kadar vaktin var ? aldaslkkd

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Sen Serdar sever misin ki😂
işin garibi de o, kolay kolay dinlemem. kendi isteğimle açmam :D
ama şey dışında: bilsem ki parçası dışında gidip de kendi isteğimle açmadım hiç :D
tşk edeirm ayrıca parça için <3

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
işin garibi de o, kolay kolay dinlemem. kendi isteğimle açmam :D
ama şey dışında: bilsem ki parçası dışında gidip de kendi isteğimle açmadım hiç :D
tşk edeirm ayrıca parça için <3
O zaman armağan ettiğim şarkı diline dolansın emi🤭🤭🤭

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
oha 10 000 mesaj olmusum ne ara oldum ne çene var maşallah

Üst Alt