Zeytin ve şarap ile beslenen beden ve ruh ölümsüzdür derler der giderim 😂Zeytinyağı ve Şarap ile beslendiğini düşünürsen, yaşlanmayı da o derece düşün yani.
Umarım bir an önce İstanbul'dan kaçar, evine ulaşırsın🤗🤗
Zeytin ve şarap ile beslenen beden ve ruh ölümsüzdür derler der giderim 😂Zeytinyağı ve Şarap ile beslendiğini düşünürsen, yaşlanmayı da o derece düşün yani.
seyirci joker hakkımı kullanabilir miyim .))?Görsel hafıza derken misal? Beni unutmadın o zaman? :)
Urla'da 90 yaşında adamlar var, yaşama sevinçlerini görsen şaşar kalırsın. Eski evimin önünde zamanında felç geçirmiş 80 yaşında bir adam geçip dururdu. Bir sene boyunca adeta bebek adımlarıyla yürüye yürüye adam felcini düzeltti. Şimdi gençlerden daha hızlı yürüyor.Zeytin ve şarap ile beslenen beden ve ruh ölümsüzdür derler der giderim 😂
Umarım bir an önce İstanbul'dan kaçar, evine ulaşırsın🤗🤗
Beni başka bir kıza mı soracaksın? :)seyirci joker hakkımı kullanabilir miyim .))?
İvit gene sabahladım çaktırma 🤣Aman tanrim @SleepleSsS sabahladinmi yoksa? Seni bu saatlerde burda görmek ne hos dhjs
Henüz para gurusu değiliz. Sadece öğrenme aşamasındayız. Ölmemi isteyen de çok ve onun kararını da Allah verir ama, hakkımda bunu düşünenlerden bazıları kansere yakalandı. İstersen hiç girme bu toplara?
SISE zengin etmez ama kripto paraları iyi okursan zengin edebilir. Bir de sabır ile teknik analiz bilirsen.
Finansal olarak bir şeyleri öğrenmeyi istediğini düşündüğüm birisi @Eru
Ekli dosyayı görüntüle 9491
FROTO ve SISE kârlarının üstüne 30 daha koy, işte o rakam benim sadece ARCLK hissesinden ettiğim 25 günlük kâr. Daha takibimde olan 6 hisse daha var. Kripto'ya gelirsek, büyük düzeltmeye yakalandıysan orada hata senin. Çünkü göstere göstere geldi düzeltme. Yeni bir ralliye hazırlıyorlar kriptoları ki bu ralli 2020 rallisinden de uzun sürer. En az 2 yıl sürecek bir ralliden bahsediyoruz. Yaklaşık olarak da BTC önce 300.000 USD tavanını sonra 1.500.000 USD tavanını kırar. Lakin düzeltme tabanları da şimdikilerin 2,3 katı olur.
FROTO ve SISE kârlarının üstüne 30 daha koy, işte o rakam benim sadece ARCLK hissesinden ettiğim 25 günlük kâr. Daha takibimde olan 6 hisse daha var. Kripto'ya gelirsek, büyük düzeltmeye yakalandıysan orada hata senin. Çünkü göstere göstere geldi düzeltme. Yeni bir ralliye hazırlıyorlar kriptoları ki bu ralli 2020 rallisinden de uzun sürer. En az 2 yıl sürecek bir ralliden bahsediyoruz. Yaklaşık olarak da BTC önce 300.000 USD tavanını sonra 1.500.000 USD tavanını kırar. Lakin düzeltme tabanları da şimdikilerin 2,3 katı olur.
Piyasa fenomenleri değil, kendini takip edenlere kazandırır. Ama okumasını bilene.
Eyvallah, lakin kripto öyle sanal bir durum değil. Onun teknik detayları var, sonra anlatırım. Sana da kardeşim hayırlı işler.Valla ben elle tutulur, gözle görülür bir değeri olmayan kriptoda işlem yapmaktansa, borsada aylık bir iki maaş alarak ilerlemeyi tercih ederim. Yatırımcılığın dna'sında var "yatırımcı profilleri" sonuçta. Risk varsa ben yokum aga. Hayırlı işler.
ya cevap vermedim yada silindi asdloaskdlmozart eşliğinde mi hallediyorsun işini .))
finale saklamak deyimini duymuşsundur...Hic beni öpme zaten hih
@alcatraz efendim buda size gelsin sözleri acayip hoşuma gitti bu sabah.
Uzun süredir Serdar dinlemiyordum kafaya vurmalık😂
View: https://music.youtube.com/watch?v=jV47NhzvGpM&feature=share
Sen Serdar sever misin ki😂alla alla... bu parçayı biliyorum yaaa. sanki yakın zamanda dinlemiş gibiyim aksdasjd
işin garibi de o, kolay kolay dinlemem. kendi isteğimle açmamSen Serdar sever misin ki😂
O zaman armağan ettiğim şarkı diline dolansın emi🤭🤭🤭işin garibi de o, kolay kolay dinlemem. kendi isteğimle açmam
ama şey dışında: bilsem ki parçası dışında gidip de kendi isteğimle açmadım hiç
tşk edeirm ayrıca parça için <3
neydi bu ? bugün aldıgım en güzel beddua filan mı ?O zaman armağan ettiğim şarkı diline dolansın emi🤭🤭🤭
İvvvettttttneydi bu ? bugün aldıgım en güzel beddua filan mı ?![]()
bad-dua değil de good-dua diyebilir miyiz askdjasdaİvvvetttttt
Sayende bedduanın güzeli de varmış öğrendim 🤭🤭
İvvet yaziyorum sözlüğe good-dua kabul edilir.bad-dua değil de good-dua diyebilir miyiz askdjasda
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.