Önce seni evlendirelim holi büyüğümüz olarak örnek ol bize
Bekarsan belki önce sana bulurum e ne demişler kime niyet kısmet alnına ne yazıldıysa o:))
Kahkaha attım:)
Asistanım olabilirsin ama para vermem hayrına:)))Kahkaha attım:)
Hay hay hayrina yapariz biseyler :))Asistanım olabilirsin ama para vermem hayrına:)))
Bu cevabı beklememiştim:)Hay hay hayrina yapariz biseyler :))
Nasil bir cevap bekliyordunuz @Ceki hanimm .ddBu cevabı beklememiştim:)
Ücreti mukabilinde neden olmasın benzerinde bir cvp beklemiş olabilirim:))Nasil bir cevap bekliyordunuz @Ceki hanimm .dd
Yok efenim halka hizmet ucretsiz olurr .dÜcreti mukabilinde neden olmasın benzerinde bir cvp beklemiş olabilirim:))
Siizin gibi insanların böyle bir dünyada hala varolduklarını hissettmek içimi ılıttı:))Yok efenim halka hizmet ucretsiz olurr .d
Siizin gibi insanların böyle bir dünyada hala varolduklarını hissettmek içimi ılıttı:))
@environmental_engineer @scope @Klaus @Karantina @HolySpectre @IspanaklıBörek @Ceki
mutlu aile şeysi :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.