Suyu bunun icine koyuyorum ve diffuzyon yoluyla deriden aliyorum. 10 kat serinletiyor bosuna suyu oral yolla olmayin.kanka su iç konusuna sprey eklemişsin hepimizi öldürmeyi mi planlıyorsun lknsdfg
Suyu bunun icine koyuyorum ve diffuzyon yoluyla deriden aliyorum. 10 kat serinletiyor bosuna suyu oral yolla olmayin.kanka su iç konusuna sprey eklemişsin hepimizi öldürmeyi mi planlıyorsun lknsdfg
Evde banyo var kanka duş falan alınıyor haniSuyu bunun icine koyuyorum ve diffuzyon yoluyla deriden aliyorum. 10 kat serinletiyor bosuna suyu oral yolla olmayin.
Ben tembelim kendimi islak mendille 3 kisiye birden sildiriyom.Evde banyo var kanka duş falan alınıyor hani![]()
Kanka o kaç seviye lsdjnfglsdkfgBen tembelim kendimi islak mendille 3 kisiye birden sildiriyom.
wxtra ultra mega gıga super hıper sevıyeKanka o kaç seviye lsdjnfglsdkfg
başka forumda karşılaşmışmıydık acabası haftalardır bunu düşünüyorum hatta onu birine benzetiyorum umarım o değildir diye evrene güzel dileklerde bulunuyorum :S
@CaT hani benim kahvem 😂
Sen yapacaktın , öyle diyordun bundan sonra kahveler benden diyordun , benmi yanlış anladım acabasıBilmem, yaptin da mutfakta mi unuttun acaba 😄😂
Sen yapacaktın , öyle diyordun bundan sonra kahveler benden diyordun , benmi yanlış anladım acabası![]()
Haha bu işler böyle ellerine sağlık küboo Hanım 🥰![]()
Tabi efenim hemen...
(Iyi oyuna getiriyorsun heee)
Haha bu işler böyle ellerine sağlık küboo Hanım 🥰
Uyumazsam uyutmam , bende böyle bi delikanlıyım işte 😆Afiyet bal şeker olsun, umarim uykun kaçmaz 😄
Uyumazsam uyutmam , bende böyle bi delikanlıyım işte 😆
😎Sek erkek 😜
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.