vay vay vay bu ne güzellik zenginlik müthiş bide dışarda çardakda olucak doğada mis
ismarlarmısın kız :) eline sağlık
vay vay vay bu ne güzellik zenginlik müthiş bide dışarda çardakda olucak doğada mis
senide görmek güzel@İ love you, @Chen
Belli bir saatten sonra yattığım yer batıyor bana. Sizin gibi erkencileri görmek güzel.: )))
View: https://soundcloud.com/blists/melike-sahin-mert-demir?si=dc821d8d9535440b923ef08beda54299&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing
@CaT
Senin müziklerini beğeniyorum arada banada atar mısın guzumm![]()
Kuzii bu hangi sarki ben göremiyorum???
Ne bileyim türkçe seviyonuz ya işte bulunca güzel bi şarkı atıym dedimSabah sabah sigara yaktiracaaaak bu hatun banaaaa
sonunda okuması kolay,Yeni nickimi beğendin mi kank djdjdjd
@Fluffy yazsınn
Benim de içime sindi, artik değişmek yok INSALLAH jdjdjddjdjdsonunda okuması kolay,
tınısı güzel bişi bulabilmişsin akdjas
Benim de içime sindi, artik değişmek yok INSALLAH jdjdjddjdjd
Siyah, gri. 👀aura en sevdiğin renk ne
Altta az bi düzlük var. 🤪Şuradan bir yuvarlansammmm nerede dururum @Tonyukuk![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.