skxjksjskdn 4.levent olması4.'sünün ne sucu var peki ? kasdjasd
skxjksjskdn 4.levent olması4.'sünün ne sucu var peki ? kasdjasd
bugün bundan daha mantıklı bi cevap gelir bana, sanmamskxjksjskdn 4.levent olması
pae hanım neler diyorsunuz ljkndşfgljkdgfHep kadın sanılan bir erkek üyemizmiş, öyle duydum.
bir dakikada konunun içinden geçtik ljndfgdfgAraya girdi nunuşum djdjsjsjs @Raison Detre için idi.
Üstteki de benim buralarda en sevdiğim kişi.
Edit2: buralar çok karıştı bdjdjd
Dur gene karıştı ortalık ya sbsjsjsjsjpae hanım neler diyorsunuz ljkndşfgljkdgf
Yemin ediyorum her şeyimiz olay djdjdudzbir dakikada konunun içinden geçtik ljndfgdfg
arayada detre girmiş şldmflg oda beni yazmış konu pert lkdmnfg çok iyi ya zincirleme bende başkasına mi yazayım napayımDur gene karıştı ortalık ya sbsjsjsjsj
3 kere editledim mesajımı, kafam karıştı .d
Jxdjdjdjsjdjssjsuarayada detre girmiş şldmflg oda beni yazmış konu pert lkdmnfg çok iyi ya zincirleme bende başkasına mi yazayım napayım
bulmaca gibi kim kime ne demiş belli değil![]()
Khskshd manyak mıdır nedir de geçbugün bundan daha mantıklı bi cevap gelir bana, sanmam
lkasdlads
boş ver gel bira içelimKhskshd manyak mıdır nedir de geç
geliyomboş ver gel bira içelim
sen kemal dede misin ?geliyom
ben kemal geliyorum……sen kemal dede misin ?
Kendi yağımızda kavruluyoruz kime zararımız var 🚬oğlak kadını tehlikeli diyollaa dovvu mu @Fluffy
biz oğlaklara cok yükleniyorlarKendi yağımızda kavruluyoruz kime zararımız var 🚬
İkimize birden yükleniyorlar ama sen ağlama bu bir şarkıydı ama böyle miydi hatırlayamadımbiz oğlaklara cok yükleniyorlar
doğru hatırladın. o zaman suan arka planda çalan parça, sana armagan olsun mu ?İkimize birden yükleniyorlar ama sen ağlama bu bir şarkıydı ama böyle miydi hatırlayamadım
O çalmasın sevmiyorum onu ben okuldayken çirkin bir çocuk (arka sırada oturup çirkin gülüp, çirkin espri yapan kimsenin yaklaşmadiği dışlanmış ama kendini göstermeye çalışan tip)doğru hatırladın. o zaman suan arka planda çalan parça, sana armagan olsun mu ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.