Gel sarıl bana kollarımda dinlenBugün cok yorgun hissediyorum...
Buz gibi meyveli soda açayım
🥤
Gel sarıl bana kollarımda dinlenBugün cok yorgun hissediyorum...
Gel sarıl bana kollarımda dinlen
Buz gibi meyveli soda açayım
🥤
İsmim desem yeridir
P harfi?İsmim desem yeridir![]()
![]()
![]()
Hesabın profesyonel olduğunun işareti. Para verirsen reklamsız hizmet veririz sana diyor.P harfi?
Ah @CaT bitti uyudum uyandım tekrar mesaideyim (:
Personel eksik ve bu yüzden yaklaşık 4 aydır fazlasıyla çalışıyoruzBitmeyen iş yapmislar....
Çok güzel olmuş 🥰👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Çok güzel olmuş 🥰👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
ilk 3'ünü naptın doğru söyle ?bugünde 4.leventten günaydıııın
konuyu kirletmeyelim buradan devam edelim.Efkarlı mısın
Ben iyiyim hava güzel kuşlar güzel yaz güzel gölgede olursam her şey cıvıl cıvıl hayat tempolu öylekonuyu kirletmeyelim buradan devam edelim.
sanki ufaktan, bi çıtır ((:
sen nasılsın ?
tam bi kişisel koç gibisin ama yapım öyle yaa.Ben iyiyim hava güzel kuşlar güzel yaz güzel gölgede olursam her şey cıvıl cıvıl hayat tempolu öyle
Ömründen 1 günü de üzülerek bitirme
Saracak birini arıyorum, hellü.
Yapma sınırlı ömür kredin vartam bi kişisel koç gibisin ama yapım öyle yaa.
sessiz arada depresif filan.
yine de teşekkür ediyorum desteğin için.
vakit geçirmek için yaşamak derler ya...
öpücük attımilk 3'ünü naptın doğru söyle ?
4.'sünün ne sucu var peki ? kasdjasdöpücük attım
elimizden geldiğince yapmamaya çalışıyoruz...Yapma sınırlı ömür kredin var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.